GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χατζηδάκης: Με 4 κανάλια θίγεται η πολυφωνία

Με τέσσερα κανάλια ο ανταγωνισμός και η πολυφωνία θα θιγούν, ενώ το κράτος θα χάνει έσοδα 30 εκ. για κάθε κανάλι ετησίως, τονίζει σε ...


Με τέσσερα κανάλια ο ανταγωνισμός και η πολυφωνία θα θιγούν, ενώ το κράτος θα χάνει έσοδα 30 εκ. για κάθε κανάλι ετησίως, τονίζει σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Κ. Χατζηδάκης. Προειδοποιεί μάλιστα για τον κίνδυνο, οι καναλάρχες (που δεν λαμβάνουν άδεια) να μην αποπληρώσουν τα δάνεια τους.

Στη συνέντευξή του, ο κ. Χατζηδάκης κατηγορεί τον πρωθυπουργό ότι έκανε τα αντίθετα από αυτά που είπε προ δύο ετών στη Θεσσαλονίκη, όπως στο θέμα των κόκκινων δανείων. "Με αυτή την κυβέρνηση και με αυτό τον πρωθυπουργό "πήγαμε για μαλλί και βγήκαμε κουρεμένοι'" λέει για την οικονομική κατάσταση της χώρας επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Κάνει λόγο για κατάσταση ακυβερνησίας, την οποία πληρώνουν οι κοινωνικά ασθενέστεροι, και τονίζει ότι "Κατά ένα παράδοξο τρόπο, σε σχέση με τις προσδοκίες που καλλιέργησε, το μόνο που μπορούμε να περιμένουμε με αυτή την κυβέρνηση είναι ότι θα παραμείνουμε για πάντα στο μνημόνιο>>. Χρειαζόμαστε μια καινούργια αρχή στον τόπο. Εμείς δεν υποσχόμαστε θαύματα. Υποσχόμαστε όμως ότι θα ακολουθήσουμε το δρόμο που ακολούθησαν άλλες χώρες όπως για παράδειγμα η Ιρλανδία ή η Κύπρος που ήταν στο μνημόνιο και βγήκαν" δηλώνει ο κ. Χατζηδάκης.

 Ο και βουλευτής Β' Αθηνών της ΝΔ αποκρούει τις αιτιάσεις για εσωκομματικές διαφωνίες λέγοντας ότι "Η ΝΔ προχωρά ενωμένη. Τα προβλήματα θα τα αντιμετωπίζει τώρα, όλο και περισσότερο, ο ΣΥΡΙΖΑ". Όσο για το θέμα της "ανανέωσης" σημειώνει ότι το κυρίαρχο είναι η "ποιότητα": "Σε ένα κόμμα μεγάλο της Κεντροδεξιάς, όπως είναι η ΝΔ, μπορεί να υπάρχουν και διαφορετικοί «τόνοι». Το βασικό όμως είναι να παρακολουθούμε την εξέλιξη των πραγμάτων στην Ευρώπη και τον κόσμο, και να έχουμε στα ψηφοδέλτιά μας ανθρώπους οι οποίοι θα χαρακτηρίζονται από ποιότητα και νέες ιδέες".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση