GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συναγερμός στη Γερμανία για 520 επικίνδυνους τζιχαντιστές

Ο Γερμανός υπουργός Εσωτερικών, Τόμας ντε Μεζιέρ, προειδοποίησε ότι στη χώρα του βρίσκονται περισσότεροι από 500 φανατικοί ισλαμιστές,...


Ο Γερμανός υπουργός Εσωτερικών, Τόμας ντε Μεζιέρ, προειδοποίησε ότι στη χώρα του βρίσκονται περισσότεροι από 500 φανατικοί ισλαμιστές, που έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν τρομοκρατικές επιθέσεις, δρώντας είτε μόνοι τους, είτε “σε ομάδες κρούσης”.

Ο Γερμανός υπουργός Εσωτερικών, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Bild, δήλωσε ότι ζουν σήμερα στη Γερμανία τουλάχιστον 520 φανατικοί ισλαμιστές “που μπορούν να πραγματοποιήσουν επιθέσεις”, ενώ βρίσκονται κοντά τους άλλοι 360 άνθρωποι, που είναι γνωστοί στις αστυνομικές αρχές, εξαιτίας της σχέσεις αυτής που διατηρούν με τους εν δυνάμει επιτιθέμενους τζιχαντιστές.

Δεν είναι λίγοι οι Γερμανοί που φοβούνται ότι πολλοί μαχητές του Ισλαμικού Κράτους έχουν εισέλθει στη Γερμανία καλυπτόμενοι πίσω από τις ροές του ενός εκατομμυρίου προσφύγων, από τη Συρία, τη Βόρεια Αφρική και την Ασία, που εισήλθαν στη χώρα το 2015, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση