GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

BINTEO: Η (49χρονη) Pamela Anderson γυμνή...

Η πάλαι ποτέ πρωταγωνίστρια του "Baywatch"πρωταγωνιστεί στα 49 της χρόνια στην ανεξάρτητη παραγωγή The People Garden που έκαν...


Η πάλαι ποτέ πρωταγωνίστρια του "Baywatch"πρωταγωνιστεί στα 49 της χρόνια στην ανεξάρτητη παραγωγή The People Garden που έκανε πρεμιέρα στο Διεθνές Φεστιβάλ Ανεξάρτητων Ταινιών του Μπουένος Άιρες και ξεκίνησε να προβάλλεται στους αμερικανικούς κινηματογράφους πριν από τρεις μέρες.


Η ταινία είναι θρίλερ και αφηγείται την ιστορία της Sweetpea (Dree Hemingway) που ταξιδεύει στην Ιαπωνία για να χωρίσει με τον rock star φίλο της (François Arnaud), αλλά αρχίζει να υποψιάζεται ότι εκείνος έχει πεθάνει μετά από την εξαφάνισή του σε ένα μυστηριώδες δάσος. Η πληθωρική Anderson αναλαμβάνει ρόλο κακού στην όλη υπόθεση.


Η Pamela Anderson είχε φιγουράρει στο ιστορικό, τελευταίο "γυμνό" εξώφυλλο του Playboy, ενώ πριν λίγες ημέρες είχε γράψει κείμενο στη Wall Street Journal στο οποίο καταφέρεται εναντίον του πορνό και καλεί άντρες και γυναίκες να ζήσουν "αληθινές εμπειρίες".

To trailer του The People Garden:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση