GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρώην μοντέλο θέλει να γίνει "νύφη" του Ισλαμικού Κράτους

Σάλος έχει ξεσπάσει στη Βρετανία με ένα πρώην μοντέλο που σκοπεύει να γίνει «νύφη των τζιχαντιστών» του Ισλαμικού Κράτους. Ο λόγος για...


Σάλος έχει ξεσπάσει στη Βρετανία με ένα πρώην μοντέλο που σκοπεύει να γίνει «νύφη των τζιχαντιστών» του Ισλαμικού Κράτους.
Ο λόγος για την Κίμπερλι Μάινερς. Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, το πρώην μοντέλο επικοινωνεί μέσω Facebook με έναν Βρετανό που μάχεται στη Συρία στις τάξεις του ISIS και θεωρείται υπεύθυνος του "χαλιφάτου" για την αναζήτηση και την προώθηση γυναικών στους μαχητές του.
Σε συνέντευξή της στους Sunday Times, η 27χρονη τόνισε ότι το ενδιαφέρον της για το Ισλάμ προέκυψε όταν ανακάλυψε ότι μέσω της συγκεκριμένης θρησκείας βρίσκει την "ειρήνη".
«Από μοντέλο έγινα κάτι τελείως διαφορετικό. Αλλά αναρωτιέμαι…δεν σου δίνουν σημασία όταν είσαι γυμνή και μόλις φοράς μπούρκα σε κατηγορούν για εξτρεμισμό», σημειώνει το πρώην μοντέλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση