GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε Έλληνας τραγουδοποιός

Ο Κώστας Καρουσάκης και πατέρας της τραγουδίστριας Ελένης Καρουσάκη το βράδυ της περασμένης Πέμπτης απολάμβανε τον καφέ του καθισμένο...


Ο Κώστας Καρουσάκης και πατέρας της τραγουδίστριας Ελένης Καρουσάκη το βράδυ της περασμένης Πέμπτης απολάμβανε τον καφέ του καθισμένος σε παγκάκι σε πάρκο στην οδό Αλεξάνδρου στο Παλαιό Φάληρο, όταν του επιτέθηκε ένα μεγαλόσωμος λευκός σκύλος.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, o 72χρονος προσπάθησε να τον αποφύγει και άρχισε να φωνάζει.

"Κατέβαλα μεγάλες προσπάθειες να απωθήσω τον σκύλο, που ήταν σαν αφηνιασμένος και... φώναξα στον ιδιοκτήτη να μαζέψει το ζώο", είπε και συμπλήρωσε, πως αφού εκείνος τράβηξε τον σκύλο από το λουρί και τον έδωσε στην κοπέλα που τον συνόδευε, του επιτέθηκε ένας άνδρας πισώπλατα, με βρισιές και κλωτσιές, πριν εξαφανιστεί.

Ο τραγουδιστής οδηγήθηκε σε ιδιωτικό θεραπευτήριο με σπασμένο χέρι και ισχίο. Εκεί εξακολουθεί να νοσηλεύεται περιμένοντας να χειρουργηθεί.

Η κόρη του Ελένη Καρουσάκη ανέφερε σε κατάσταση σοκ:

«Έχει την καρδιά του ο μπαμπάς μου και καθυστέρησε το χειρουργείο, προκειμένου να ρυθμίσουν τη φαρμακευτική αγωγή που λαμβάνει. Έχουμε εμπιστοσύνη στους γιατρούς και ελπίζουμε όλα να πάνε καλά».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση