GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΥΡΙΖΑ: Το κόμμα του κ. Μητσοτάκη αποτελεί άριστο συνήγορο της διαπλοκής

«Η σπουδή του εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργου Κουμουτσάκου, να υιοθετήσει πλήρως τους ισχυρισμούς του νομικού συμβούλου τω...


«Η σπουδή του εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργου Κουμουτσάκου, να υιοθετήσει πλήρως τους ισχυρισμούς του νομικού συμβούλου των καναλαρχών συνιστά πρόκληση» απαντά το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ στον εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ σχετικά με τη δήλωσή του για τις τηλεοπτικές άδειες.

«Για μία ακόμα φορά, αποδεικνύεται πως το κόμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη αποτελεί άριστο συνήγορο της διαπλοκής και των μεγάλων συμφερόντων» προσθέτει και επισημαίνει:

«Η προσπάθεια της ΝΔ να προστατέψει τους καναλάρχες από την καταβολή του τιμήματος για τις άδειες και να διατηρήσει το καθεστώς αυθαιρεσίας στο τηλεοπτικό πεδίο, στο οποίο συνέβαλε στο μέγιστο βαθμό, είναι μάταιη. Ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται και το καθεστώς αδιαφάνειας και διαπλοκής τελειώνει».

«Αυτοί που πλήρωναν με αέρα και η ΝΔ που αποτελεί την ηχώ τους στη Βουλή, αποστομώνονται οριστικά» καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση