GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Μπραντ Πιτ ζητά βοήθεια από τον πατέρα της Τζολί για να δει τα παιδιά του

Ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ Μπραντ Πιτ ζήτησε τη βοήθεια του πατέρα της Αντζελίνα Τζολί, Γιον Βόιτ προκειμένου να δει τα παιδιά τ...


Ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ Μπραντ Πιτ ζήτησε τη βοήθεια του πατέρα της Αντζελίνα Τζολί, Γιον Βόιτ προκειμένου να δει τα παιδιά του.
«Ο Μπραντ έχει προσπαθήσει πολύ να έρθει σε επαφή με την Αντζελίνα και επιθυμεί να αποκαταστήσει όσο περισσότερο γίνεται τη σχέση τους» δήλωσε πηγή που βρίσκεται κοντά στο ζευγάρι στη βρετανική Mirror.
Ο Μπραντ Πιτ ελπίζει πως η καλή σχέση που έχει με την οικογένεια της Τζολί θα λειτουργήσει ως «γέφυρα» ώστε να καταφέρουν να φτάσουν σε μία συνεννόηση και τον ρόλο του «μεσάζοντα και ειρηνοποιού» καλείται να παίξει ο Γιον Βόιτ.
«Είναι μία πολύ δύσκολη στιγμή για την οικογένεια αλλά ο Μπραντ δεν θα εγκαταλείψει την προσπάθεια του» προσθέτει η ίδια πηγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση