GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λύγισε στον αέρα η Τατιάνα για τον Λάμπρο (βίντεο)

Φανερά συγκλονισμένη από τον θάνατο του συνεργάτη της, Λάμπρου Χαβέλα, εμφανίστηκε η Τατιάνα Στεφανίδου στην πρεμιέρα της εκπομπής τη...


Φανερά συγκλονισμένη από τον θάνατο του συνεργάτη της, Λάμπρου Χαβέλα, εμφανίστηκε η Τατιάνα Στεφανίδου στην πρεμιέρα της εκπομπής της στο Ε.

"Γεια σας. Καλωσήλθατε. Είμαστε πάντα εδώ και στα εύκολα και στα δύσκολα. Είναι πολύ δύσκολο να διαχειριστούμε τη δική μας απώλεια, αλλά αυτή είναι η δουλειά μας και θα τα καταφέρουμε" ήταν τα πρώτα λόγια της παρουσιάστριας, με φωνή που έτρεμε και δάκρυα στα μάτια.  

"Είμαστε όλοι εδώ, χωρίς τον Λάμπρο μας, που χθες είχε ένα τροχαίο και τον χάσαμε. Ο Λάμπρος ήταν το αστέρι μας, το καμαρι μας, μπαίναμε στο γραφείο και ψάχναμε το χαμογελό του για να ξεκινήσει καλά η μέρα μας. Σήμερα δεν είναι κοντά μας αλλά είμαι σίγουρη ότι από κάπου εκεί ψηλά μας βλέπει" συνέχισε η Τατιάνα.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΣΗΕΑ και είπε και η παρουσιάστρια, η κηδεία του άτυχου δημοσιογράφου θα γίνει την Τετάρτη στο κοιμητήριο της Νέας Μάκρης.

 "Την Τετάρτη θα το αποχαιρετήσουμε όλοι μαζί" είπε δακρυσμένη η Τατιάνα Στεφανίδου και έδωσε διαφημίσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση