GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΙ ΛΕΕΙ! ΠΡΟΚΑΛΕΙ ο Μπέζος για το μεγάλο κόστος της εκπομπής του στην ΕΡΤ...

Ο Γιάννης Μπέζος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό Epsilon, αναφέρθηκε και στο κόστος της εκπομπής του στην κρατική ...


Ο Γιάννης Μπέζος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό Epsilon, αναφέρθηκε και στο κόστος της εκπομπής του στην κρατική τηλεόραση.
Ο διάσημος ηθοποιός και σκηνοθέτης, έχει αναλάβει την παρουσίαση της εκπομπής "Μιλώντας για το θέατρο" που προβάλλεται στην ΕΡΤ2 και που κοστίζει περίπου 8.000 ευρώ το επεισόδιο - έχουν εγκριθεί 12 επεισόδια.
Ο Γιάννης Μπέζος, στην ερώτηση για το σάλο που έχει δημιουργηθεί, απάντησε λιτά: "Είναι ακριβό. Μου αξίζει. Αυτή είναι η απάντηση μου"



2 σχόλια

  1. ΦΙΛΕ,τήν εκπομπή αυτη την έκανε κάποτε η δανάη στρατηγάκη με επιτυχία και ελάχιστο κόστος.Εάν λοιπον ο κολλητός σου προέδρος της ερτ στήν χαρίζει γιατί εισαι επηρμένος αλαζών,και θρασύς σύμφωνα με την άποψη που εχεις για τον εαυτό σου,και δεν αφήνεις το θεατη να σε κρίνει,δεν ποιεις ήθος,και προσεξε μην πέσεις απο το καλάμι που εχεις καβαλίσει διότι ο θορυβος σου θα ακουσθεί ωσάν θόρυβος κενού τενεκέ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν σε πληρώνει η ΕΡΤ ηλίθιε εμείς σε πληρώνουμε για αυτό κλειστο το στόμα σου και εσύ και όλοι εκεί μέσα προκαλείτε το κοινό αίσθημα ................ άντε να χυθείτε ποια !!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση