GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τραγικός θάνατος για ηθοποιό: Πνιγόταν και όλοι νόμιζαν πως έπαιζε σκηνή

Ένας από τα πιο διάσημους ηθοποιούς της Βραζιλίας πνίγηκε σε ποτάμι όπου γίνονταν τα γυρίσματα για τη σαπουνόπερα με τη μεγαλύτερη τη...


Ένας από τα πιο διάσημους ηθοποιούς της Βραζιλίας πνίγηκε σε ποτάμι όπου γίνονταν τα γυρίσματα για τη σαπουνόπερα με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση στη χώρα.

Ο Ντομίνγκο Μοντάγκνερ, ο οποίος πρωταγωνιστούσε στο «Velho Chico», πνίγηκε στον ποταμό Σάο Φρανσίσκο στο βόρειο-ανατολικό κρατίδιο της Σεργκίπ.

Σύμφωνα με το BBC, ο 54χρονος πήγε για κολύμπι με την ηθοποιό Καμίλα Πιντάνγκα μετά από μια μέρα κουραστικών γυρισμάτων.

Η συμπρωταγωνίστριά του είπε ότι τον έσυραν μακριά τα ισχυρά ρεύματα του ποταμού.

Οι κάτοικοι της περιοχής αρχικά είχαν την εντύπωση ότι το ζευγάρι έπαιζε σκηνές από τη σαπουνόπερα, όταν η ηθοποιός φώναζε για βοήθεια.

Ένας τοπικός αρχηγός της αστυνομίας δήλωσε: "Νόμιζαν ότι είχαν επιλέξει ένα ασφαλές σημείο για να κολυμπήσουν, αλλά αυτό είναι μια από τις πιο επικίνδυνες περιοχές στην πόλη της Κανίντε και συνήθως αποφεύγεται από τους ντόπιους."

Λίγο μετά το περιστατικό, οι ομάδες διάσωσης βρήκαν το σώμα του ηθοποιού κάτω από το νερό, περίπου 300 μέτρα από το σημείο που κολυμπούσε.

Ο Ντομίνγκο, ο οποίος γεννήθηκε στο Σάο Πάολο, ξεκίνησε την επαγγελματική του πορεία από το τσίρκο πριν πάρει το πρώτο του ρόλο στην τηλεόραση.

Ο 54χρονος ήταν παντρεμένος εδώ και 14 χρόνια με την ηθοποιό Λουτσιάνα Λίμα και είχαν τρία παιδιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση