GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΚΑΙ ΣΠΑΤΑΛΕΣ! ΝΕΕΣ αποκαλύψεις για το Νοσοκομείο Σαντορίνης...

Νέες συγκλονιστικές καταγγελίες κάνει για το Νοσοκομείο της Σαντορίνης   με ανακοίνωση της η ΠΟΕΔΗΝ! "Αεροδιακομιδές για πλάκα στη...


Νέες συγκλονιστικές καταγγελίες κάνει για το Νοσοκομείο της Σαντορίνης με ανακοίνωση της η ΠΟΕΔΗΝ! "Αεροδιακομιδές για πλάκα στην Σαντορίνη" αναφέρει σχετικά αποκαλύπτοντας παρανομίες και σπατάλες...
Τονίζει συγκεκριμένα η Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία:


ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ

Το Νοσοκομείο Σαντορίνης είναι το πρώτο που λειτουργεί ως Ανώνυμη Εταιρεία στο ΕΣΥ. Η ΑΕΜΥ ΑΕ το στοίχημα ιδιωτικοποίησης της Δημόσιας Υγείας της κυβέρνησης, είναι μονομετοχική εταιρεία, αλλά η Διοίκησή της ποτέ δεν έκρυψε την πρόθεσή της να καταλήξει στο χρηματιστήριο.

Η αριστερή κυβέρνηση, πέραν των υπηρεσιών Αποκατάστασης και το Νοσοκομείο Σαντορίνης ετοιμάζεται να παραχωρήσει στην ΑΕΜΥ ΑΕ την Ψυχική Υγεία, Νοσοκομεία και Πρωτοβάθμιες Υπηρεσίες. Σε μια από τις επόμενες διαπραγματεύσεις με το ΚΟΥΑΡΤΕΤΟ θα τεθεί ζήτημα (εκ των υστέρων θα μάθουμε όπως με τα κόκκινα δάνεια) από την ίδια την κυβέρνηση ένταξής της στο χρηματιστήριο, ως πολυμετοχική εταιρεία.

Εγκαινιάστηκε από τον Πρωθυπουργό κο Τσίπρα. Χαρακτηρίσαμε τον Πρωθυπουργό Μαυρογιαλούρο και υβριστή τον κο Πολάκη. Δικαιώνονται οι χαρακτηρισμοί μας για την ΕΣΥφάγο κυβέρνηση των παπατζίδων.

Το Νοσοκομείο δεν διαθέτει άδεια λειτουργίας των χειρουργείων.

Η ίδια η Τεχνική Υπηρεσία του Νοσοκομείου αρνείται να δώσει σχετική βεβαίωση καταλληλότητας, καθότι δεν διαθέτει τα απαραίτητα απόλυτα φίλτρα κατακράτησης σωματιδίων για την διασφάλιση της υψηλής καθαριότητας του χειρουργείου. Δεν διαθέτει επίσης πιστοποιημένο Τμήμα Αποστείρωσης και το Τμήμα Αιμοδοσίας τώρα είναι υπό σύσταση.

Ως εκ τούτω έως τώρα έγιναν λίγα μικροχειρουργεία με κίνδυνο της ζωής των χειρουργημένων Ασθενών σε περίπτωση επιπλοκής. Τα μικροχειρουργεία μετριούνται στα δάκτυλα των δύο χεριών.

Δεν διαθέτει το πολυδιαφημισμένο Νοσοκομείο Σαντορίνης Αξονικό Τομογράφο.

Ακόμη και ο Υπέρηχος κατά περίεργο τρόπο είναι πολύ καιρό χαλασμένος. Αντέχει μόνο ο παλαιός Υπέρηχος του Κέντρου Υγείας.

Το Νοσοκομείο συνεχίζει να λειτουργεί ως Κέντρο Διακομιδών.

Το διπλανό Ιδιωτικό Πολυιατρείο που διαθέτει Αξονικό Τομογράφο, κάνει χρυσές δουλειές.

Αναλαμβάνει παράνομα Αεροδιακομιδές. Πρόσφατα του έδωσαν άδεια 24ωρης Νοσηλείας. Το κόστος των Αεροδιακομιδών την επιβαρύνεται το Κράτος (πάνω από 10.000ευρώ) και ο ιδιώτης εισπράττει αποζημίωση από την Κάρτα Υγείας των τουριστών πάνω από 6.000ευρώ. Που είναι το Νοσοκομείο να αναλάβει τις Αεροδιακομιδές; Επιτρέπεται τις αεροδιακομιδές να κάνει το Ιδιωτικό μαγαζί της υγείας; Γιατί το ιδιωτικό πολυιατρείο σουλατσάρει με φορεία στο Νοσοκομείο, «ψαρεύοντας» Ασθενείς κάτι που απαγορεύεται; Παράδειγμα το Σάββατο 25/9/2016 που έγινε σάλος.

Παρασκευή 16/9/2016. Μαλαισιανή τουρίστρια τραυματίστηκε σε ατύχημα στην Καλντέρα την ώρα που έβγαζε φωτογραφίες. Βρέθηκε στο Ιδιωτικό Πολυιατρείο και από εκεί κανονίστηκε η αεροδιακομιδή της σαν να μην υπάρχει Νοσοκομείο στο νησί. Μεγάλη παρανομία. Ακόμη ο Μαλαισιανός πράκτορας ταξιδίων ψάχνει γιατί το Ιδιωτικό Πολυιατρείο πήρε αποζημίωση από την κάρτα υγείας της τουρίστριας για την αεροδιακομιδή. Έχει να μας πει κάτι ο λαλίστατος κος Πολάκης;

Οι αεροδιακομιδές εφέτος είναι της ίδιας συχνότητας με πέρυσι που λειτουργούσε το Κέντρο Υγείας.

Μια όμως αεροδιακομιδή που θα μείνει αξέχαστη και για την οποία ακόμη είναι σοκαρισμένη η Ασθενής (μπορεί να σας μιλήσει).

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016.
Προσήλθε Γυναίκα στο Νοσοκομείο Σαντορίνης με πόνους στην κοιλιά. Η διάγνωση των Ιατρών της ΑΕΜΥ ήταν αιμορραγία στην κοιλιά από εξωμήτριο κύηση με τιμή χοριακής 200!!! Αμέσως δόθηκε εντολή για αεροδιακομιδή παρά της ενστάσεις των Ιατρών του ΕΣΥ ότι πρόκειται για ωαγωγική έκτρωση και ως εκ τούτω δεν απαιτούνταν αεροδιακομιδή.

Τελικά αεροδιακομίσθηκε σε Νοσοκομείο της Κρήτης από όπου πήρε αμέσως εξιτήριο. Οι Ιατροί της Κρήτης ακόμη γελάνε με την τσάμπα αεροδιακομιδή.

Η γυναίκα βρίσκεται ακόμη σε σοκ και θέλει να μιλήσει στους δημοσιογράφους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση