GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα ζώδια της εβδομάδας

Από τη Marie-Denise Διαμαντή ΚΡΙΟΣ Εύνοια σε σχέσεις και συνεργασίες θα έχετε όσοι γεννηθήκατε στις 20-22/3, αλλά κι εσείς που έχετε γενέ...


Από τη Marie-Denise Διαμαντή

ΚΡΙΟΣ

Εύνοια σε σχέσεις και συνεργασίες θα έχετε όσοι γεννηθήκατε στις 20-22/3, αλλά κι εσείς που έχετε γενέθλια από τις 6 έως τις 14 Απριλίου. Δυναμικοί κι αποφασιστικοί, ανοίγετε δρόμους σε κάθ΄επίπεδο δράσης διεκδικώντας επιτυχώς ό,τι ονειρεύεστε, αν έχετε γεννηθεί από τις 9 έως και τις 14/4. Η σύγχυση και τα διλήμματα απασχολούν ενδόμυχα ακόμα εσάς της 15/4. Η σεληνιακή έκλειψη θυμίζει την αναγκαιότητα της ξεκούρασης δίνοντας παράλληλα αφορμές για εξυγίανση τοπίου σε κάθε τομέα, έτσι ώστε να προχωρήσετε με ηρεμία την πορεία σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Μια φιλία / γνωριμία / πρόταση δίνει ελπίδες σ΄εσάς που γεννηθήκατε κοντά στις 14/5, έτσι ώστε να προχωρήσετε με αισιοδοξία μπροστά. Δημιουργικότητα, καλλιτεχνική / επιχειρηματική εργασία, παιδιά κι έρωτας φωτίζουν το χαμόγελό σας μέσ’ από τις εξελίξεις, ειδικά αν έχετε γενέθλια από τις 5/5 έως και τις 16/5. Διαχειριστείτε με μαεστρία αλλαγές / εντάσεις / άγχη, εσείς της 24, 25, 26, 27, 28, 29 Απριλίου. Η καθημερινή ρουτίνα / δουλειά επιδέχονται βελτιώσεων και η ζωή γίνεται ποιοτικότερη με στιγμές ικανοποίησης.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Άρης θυμίζει ζητήματα που πρέπει ίσως να συζητηθούν και να επιλυθούν, ώστε να προχωρήσετε σε πιο καθαρό έδαφος στις σημαντικές προσωπικές σχέσεις και στις επαγγελματικές συνεργασίες, αν γεννηθήκατε από τις 9/6 έως και τις 15/6. Βεβαίως, μια σύμπτωση / πρόταση αποτελεί νέα ευκαιρία που αναπτερώνει τις ελπίδες υμών της 13-14/6. Με τη σεληνιακή έκλειψη φαίνεται πως κάτι αλλάζει πιθανώς στην καριέρα ή σε σημαντικές δομές της ζωής σας κι αυτό που χρειάζεται πραγματικά είναι ηρεμία και στωικότητα, ώστε να παρατηρήσετε τα οφέλη της αλλαγής. Δίδυμοι της 20-21-22/5 θυμηθείτε πως ο Δίας προσφέρει τώρα μεγάλες ευκαιρίες για να κάνετε μια επιθυμία σας πραγματικότητα και να χαρείτε ουσιαστικά. Έρωτας, παιδιά, τέχνες, αλλά και επιχειρηματικότητα είναι στο ζενίθ για εσάς, αλλά και για τους Διδύμους που γεννηθήκατε από τις 6/6 έως και τις 15/6!  Η σύγχυση και τα διλήμματα απασχολούν ενδόμυχα ακόμα εσάς της 31/5-1/6.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τη σεληνιακή έκλειψη οι εξελίξεις πιθανώς γεμίζουν με αισιοδοξία την ψυχή σας, εφόσον γεννηθήκατε κοντά στις 16/7. Είναι η στιγμή όπου ενδεχομένως προχωρά επωφελώς ένα ζήτημα που σχετίζεται με το εξωτερικό / τις σπουδές / μια νομική υπόθεση / μια επαγγελματική πρόταση / μια μεγάλη συμφωνία. Οι επαφές / δημόσιες σχέσεις / επαναδιαπραγματεύσεις φέρνουν οφέλη για εσάς  που έχετε γενέθλια από τις 7/7 έως και τις 13/7. Η Αφροδίτη κι ο Δίας συμβολίζουν τη διάθεση ή τις αφορμές εκείνες που σας φέρνουν πιο κοντά στα οικεία πρόσωπα δημιουργώντας προϋποθέσεις για ποιοτικότερη ζωή στο χώρο σας, αλλά και περισσότερη ψυχο-συναισθηματική ηρεμία. Σύγχυση και ορισμένα διλήμματα αφορούν ενδόμυχα ίσως ακόμα εσάς της 17/7.

ΛΕΩΝ

Η σεληνιακή έκλειψη στους Ιχθύς εγείρει ζητήματα οικονομικής διαχείρισης και για κάποιους ξυπνά άγχη  / διλήμματα / απωθημένα ψυχοσυναισθηματικού περιεχομένου. Οι μέρες που ακολουθούν φέρνουν ερωτικές (και όχι μόνο) κατακτήσεις για εσάς που έχετε γενέθλια από τις 11/8 έως και τις 16/8. Επαφές και δημόσιες σχέσεις έχουν την τιμητική τους κι εσείς φαίνεστε πιο έτοιμοι από ποτέ, με έντονο διπλωματικό ταλέντο κι ευστοχία όσον αφορά στη διαπραγμάτευση κάθε είδους. Μια ιδιαιτέρως τυχερή συγκυρία είναι στο πρόγραμμα για τους Λέοντες της 15-16/8. Ανασκουμπωθείτε! Διαχειριστείτε με μαεστρία αλλαγές / εντάσεις / άγχη, εσείς που γεννηθήκατε από τις 27/7 έως και την 1/8.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σχέσεις, συνεργασίες και θέματα οικογένειας / σπιτιού / έδρας / ακινήτου βρίσκονται στο προσκήνιο με τη σεληνιακή έκλειψη που πραγματοποιείται τούτη την εβδομάδα, αλλά και με τη διέλευση του Άρη από το ζώδιο του Τοξότη. Αν γεννηθήκατε κοντά στις 16/9 θεωρήστε πως αλλαγές / άγχη / προβλήματα / διλήμματα  / νευρικότητα / ξεκαθαρίσματα σας αφορούν. Βεβαίως, η Αφροδίτη κι ο Δίας «μιλούν» για εύνοια όσον αφορά στα έσοδα, ακόμα και με μια τυχερή / ξαφνική εξέλιξη. Συνεπώς, διατηρήστε την ψυχραιμία σας και δείτε πώς μπορείτε να επωφεληθείτε των εξελίξεων. Η σύγχυση και τα διλήμματα απασχολούν ενδόμυχα ακόμα εσάς της 2-3/9, ενώ οι Παρθένοι της 7/9 μπορείτε ν’ αποδειχθείτε ιδιαίτερα ωφελημένοι μέσ’ από μια διαπραγμάτευση / σύμπτωση / κίνηση.

ΖΥΓΟΣ

Αφροδίτη και Δίας στο δικό σας ζώδιο προσφέρουν απλόχερα τύχη, ομορφιά, γοητεία, αλλά κι ευκαιρίες επέκτασης, ταξιδιών και γνώσης (περισσότερο αφορά τώρα εσάς που έχετε γενέθλια στις 23-24/9 και από τις 9/10 έως και τις 17/10). Ευστοχία στις κινήσεις και στις διεκδικήσεις κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας θα έχετε κυρίως εσείς που γεννηθήκατε από τις 12/10 έως και τις 17/10. Μια τυχερή σχέση / συνεργασία είναι στα σκαριά για εσάς της 16/10. Η σεληνιακή έκλειψη τονίζει την ανάγκη φροντίδας της φυσικής σας κατάστασης φέρνοντας παράλληλα πιθανές αλλαγές στο περιβάλλον / στα μοτίβα της καθημερινής ρουτίνας / εργασίας. Σύγχυση και διλήμματα απασχολούν ενδόμυχα ακόμα ορισμένους εξ’ υμών της 18/10.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η σεληνιακή έκλειψη φέρνει στο προσκήνιο έναν μεγάλο έρωτα ή συμβολίζει σημαντικές εξελίξεις που σχετίζονται με τα παιδιά ή την επιχειρηματική / καλλιτεχνική εργασία. Ευνοημένοι στους ανάλογους τομείς αποδεικνύεστε εν τοις πράγμασιν εσείς που γεννηθήκατε κοντά στις 16/11. Διαχειριστείτε με μαεστρία, ωστόσο, αλλαγές / εντάσεις / άγχη, αν γεννηθήκατε από τις 27/10 έως και τις 2/11. Ορισμένοι Σκορπιοί αναμείνατε μια θετική εξέλιξη στα επαγγελματικά – οικονομικά με - ακόμα και παρασκηνιακού τύπου-

στήριξη ανθρώπων ή με μια δική σας κίνηση ματ που φέρνει εξαιρετικά αποτελέσματα. Σκορπιοί της 7/11 μπορείτε ν’ αποδειχθείτε ωφελημένοι μέσ’ από μια επαναδιαπραγμάτευση / σύμπτωση / συνάντηση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η σεληνιακή έκλειψη πραγματοποιείται στους Ιχθύς και σημαίνει εξελίξεις που ενέχουν την έννοια της αλλαγής ή / και της έντασης, για εσάς που γεννηθήκατε κοντά στις 16/12, εξελίξεις που ενδεχομένως σχετίζονται με το σπίτι / την οικογένεια / την έδρα / το ακίνητο. Η διέλευση της Αφροδίτης και του Ουρανού, βεβαίως, συμβολίζουν την παράλληλη εύνοια που σας περιβάλλει και τις ευκαιρίες που έρχονται να φωτίσουν το χαμόγελό σας, ακόμα και μέσ’ από τον έρωτα / τα παιδιά / την επιχειρηματική ή καλλιτεχνική δουλειά / μια τυχερή εξέλιξη. Κάπου ανάμεσα στους φίλους / στις γνωριμίες και μέσα στους συλλογικούς χώρους όπου κινείστε, υπάρχουν άνθρωποι που προτίθενται να στηρίξουν τα σχέδιά σας, αν γεννηθήκατε από τις 8/12 έως και τις 16/12, αλλά και στις 22-23-24/11.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τη σεληνιακή έκλειψη στους Ιχθύς προωθούνται μετακινήσεις, ταξίδια, συμφωνίες και παράλληλα έρχονται στο προσκήνιο ζητήματα που αφορούν τα αδέλφια, τους γείτονες ή το μεταφορικό μέσον, κυρίως για εσάς που έχετε γενέθλια κοντά στις 14/1. Ευνοϊκές διαφαίνονται οι εξελίξεις για τους Αιγόκερους που γεννηθήκατε από τις 10 έως και τις 16/1, ενώ οι επαναδιαπραγματεύσεις κρίνονται καρποφόρες για εσάς που γεννηθήκατε από τις 5/1 έως και τις 11/1. Το μενού της εβδομάδας εγκυμονεί αλλαγές – ακόμα και με ξαφνικό, απροσδόκητο τρόπο- σε βασικούς τομείς της ζωής σας (καριέρα / οικογένεια / χώρος- έδρα – σπίτι – ακίνητο), αν γεννηθήκατε στις 13-14/1. Σύγχυση και ορισμένα διλήμματα αφορούν ενδόμυχα ίσως ακόμα εσάς της 15/1.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εξελίξεις περί τα οικονομικά εγκυμονεί η σεληνιακή έκλειψη στους Ιχθύς για πολλούς Υδροχόους. Διαχειριστείτε με μαεστρία αλλαγές / εντάσεις / άγχη, εσείς που γεννηθήκατε από τις 24/1 έως και τις 29/1. Δίας και Αφροδίτη φροντίζουν για την τύχη και την αισιοδοξία σας προσφέροντας ευκαιρίες και φέρνοντας το χαμόγελο στο πρόσωπό σας, κυρίως αν γεννηθήκατε στις 20-21-22/1 και από τις 5/2 έως και τις 13/2. Υδροχόοι της 12-13/2 θυμηθείτε πως οι μέρες που ακολουθούν έχουν κάτι ξεχωριστό να σας δώσουν, αρκεί να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά και να διεκδικείτε αυτά που επιθυμείτε με ισορροπημένο, διπλωματικό τρόπο. Σπουδές, ταξίδια στο εξωτερικό, συμμετοχή σε διαγωνισμούς, επαγγελματικές προτάσεις, νομικές υποθέσεις και ιστορίες καρδιάς έχουν την τιμητική τους και σας ικανοποιούν με τη δυναμική που αναπτύσσουν!

ΙΧΘΥΕΣ

Η σεληνιακή έκλειψη στο δικό σας ζώδιο ενδεχομένως εγκυμονεί ένταση / νευρικότητα / αλλαγές, κυρίως για εσάς που γεννηθήκατε κοντά στις 14/3. Βασικές δομές της ζωής σας (καριέρα / οικογένεια / ακίνητο) βρίσκονται στο προσκήνιο. Να θυμάστε πως η μαχητικότητα είναι εποικοδομητικό εργαλείο, εφόσον αποφεύγετε την προκλητική / επιθετική συμπεριφορά. Αφροδίτη και Δίας μπορούν να υποσχεθούν κάτι καλύτερο όσον αφορά στα κοινά οικονομικά (έσοδα άλλων που επηρεάζουν με θετικό τρόπο τη δική σας κατάσταση), αλλά και στα κληρονομικά, στις αποζημιώσεις και στη διαχείριση - ρύθμιση χρεών / δανείων / καρτών κλπ. Η σύγχυση και τα διλήμματα απασχολούν ενδόμυχα ακόμα εσάς της 28/2- 1/3, ενώ οι Ιχθύες της 5/3 μπορείτε ν’ αποδειχθείτε ιδιαίτερα ωφελημένοι μέσ’ από μια επαναδιαπραγμάτευση / σύμπτωση / συνάντηση.

Από τη Marie-Denise Διαμαντή

BSc (Hons) in Psychology

BSc (Hons) in Management & Organizational Behavior

Certificate in Astrology (Distinction)

www.denisediamanti.com

 

Για προσωπική συνεδρία καλείτε στη Σταθερή τηλ. γραμμή: (+30)  213 0377165 (συνεδρία κατόπιν ρύθμισης ραντεβού)

Κάνε LIKE στο FaceBook: 

https://www.facebook.com/denisediamanticom-945158518869125/

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση