GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μήνυση στον Τζιμ Κάρεϊ για την αυτοκτονία της φίλης του

Μήνυση στον γνωστό ηθοποιό Τζιμ Κάρεϊ υπέβαλε ο εν διαστάσει σύζυγος της πρώην φίλης του, η οποία πέθανε από υπερβολική δόση φαρμάκων τ...


Μήνυση στον γνωστό ηθοποιό Τζιμ Κάρεϊ υπέβαλε ο εν διαστάσει σύζυγος της πρώην φίλης του, η οποία πέθανε από υπερβολική δόση φαρμάκων το περασμένο έτος.


Ο Μαρκ Μπάρτον, ο εν διαστάσει σύζυγος της πρώην συντρόφου του Τζιμ Κάρεϊ, Κατριόνα Γουάτι, κατηγόρησε τον ηθοποιό πως χρησιμοποίησε «τον τεράστιο πλούτο του και το όνομά του» για να αποκτήσει παράνομα φάρμακα με ιατρική συνταγή για λογαριασμό της.
Να σημειώσουμε ότι η 30χρονη Γουάιτ βρέθηκε νεκρή μετά από υπερβολική δόση συνταγογραφούμενων φαρμάκων, σύμφωνα με το γραφείο του ιατροδικαστή.
Σύμφωνα με την μήνυση που κατατέθηκε στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες, ο Τζιμ Κάρεϊ λάμβανε τα φάρμακα υπό το ψεύτικο όνομα «Arthur King» ενώ στη συνέχεια, πήρε μέτρα για «να αποκρύψει την εμπλοκή του».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση