GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γερμανός βουλευτής μετέφερε παράνομα με βαλίτσα ορφανό παιδί από την Αφρική

"Ναι, έφερα ένα ορφανό από μητέρα παιδί, από την Αφρική στoν πατέρα του", επιβεβαίωσε στην κυριακάτικη Bild o Ντίτερ Ντεμ, βουλ...


"Ναι, έφερα ένα ορφανό από μητέρα παιδί, από την Αφρική στoν πατέρα του", επιβεβαίωσε στην κυριακάτικη Bild o Ντίτερ Ντεμ, βουλευτής του κόμματος της αριστεράς (Die Linke).

Ο Ντέμ είπε στην γερμανική εφημερίδας ότι στα τέλη Αυγούστου έφερε στη Γερμανία το ορφανό παιδί κρύβοντάς το μέσα στη βαλίτσα του. Αρχικά έμειναν μερικές μέρες στο σπίτι του στη λίμνη Ματζόρε της Β. Ιταλίας και μετά μέσω Ελβετίας πήγαν στη Γερμανία. "Οι συνοριακοί υπάλληλοι δεν το αντελήφθησαν", όπως είπε. Λεπτομέρειες δεν θέλησε να δώσει ο βουλευτής στην Bild. Aν και η συνέργεια σε παράνομη είσοδο στη χώρα τιμωρείται με χρηματική ποινή, ο Νταμ είπε απλώς "έχω ήσυχη τη συνείδησή μου".

Εν τω μεταξύ δύο Γερμανοί διασώστες συνελήφθησαν στις λιβυκές ακτές ως παρανόμως εισελθόντες στα χωρικά ύδατα της Λιβύης με βάρκα της αποστολής σωτηρίας προσφύγων "Sea-Eye" η οποία έχει καταφέρει να σώσει από τον πνιγμό μέχρι τώρα 4.000 πρόσφυγες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση