GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΑ ...ΟΙΚΟΠΕΔΑ! ΜΕ ΠΟΙΟ ΚΟΛΠΟ πήρε ο Καλογρίτσας την τηλεοπτική άδεια

Harris Kodopoulos .    Μόνο τον Παρθενώνα δεν έβαλε στο Πόθεν Εσχες του ο Καλογρίτσας Το σώσε έγινε προκειμένου να πάρει ο Καλογρίτσα...

 Μόνο τον Παρθενώνα δεν έβαλε στο Πόθεν Εσχες του ο Καλογρίτσας
Το σώσε έγινε προκειμένου να πάρει ο Καλογρίτσας την πολυπόθητη βεβαίωση του πόθεν έσχες.
Η κυβέρνηση, το Μαξίμου και ο Παππάς τον σπρώχνουν με τα χίλια, η δε επιτροπή ασχέτων που έφτιαξε ο Παππάς για να ερευνήσει το πόθεν έσχες των τεσσάρων υποψήφιων καναλαρχών δέχθηκε ως περιουσιακό στοιχείο του Καλογρίτσα ...οικόπεδα φίλου του τα οποία-μάλιστα-είχαν εκτιμηθεί από Τράπεζα.
Μιλάμε, πλέον, για ποινικά αδικήματα με υποψήφιους για τον Κορυδαλλό όλους αυτούς που ενεπλάκησαν σ΄αυτό το σκάνδαλο το οποίο δεν θα μπορούσε να γίνει χωρίς πολιτική συγκάλυψη και μεθόδευση.
Στην προκειμένη περίπτωση έχει τεράστια σημασία εάν η υπόθεση με τα μουσαντένια οικόπεδα ήταν σε γνώση του πρωθυπουργού ή τη δουλειά την έστησαν οι από κάτω γνωρίζοντας την σφοδρή και αχαλίνωτη επιθυμία της κυβέρνησης να πάρει άδεια ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας.
Πάντως για να στηθεί αυτό το μερακλίδικο πόθεν έσχες, εκτός από τον ίδιο τον επιχειρηματία και τον φίλο του με τα οικόπεδα, που δέχθηκε να βάλει τον εαυτό του σ΄αυτή τη δικαστική περιπέτεια, έχουν εμπλοκή και καμμιά 20αριά άλλοι νοματαίοι οι οποίοι- ο καθείς εκ της θέσεώς του- έσπευσαν να αποδεχθούν τόσο την σχετική δήλωση του Νόμου 105, όσο και όλες τις αλχημείες που στήθηκαν πάνω στα οικόπεδα του φίλου τα οποία μάλιστα εκτίμησαν και υπάλληλοι Τράπεζας κατ΄εντολήν των προισταμένων τους!
Ε, ρε γλέντια…

1 σχόλιο

  1. «η τήβεννος έγινε καμουφλάζ επίορκων πολιτικών''
    Δικαστικοί λειτουργοί και κομματισμός

    Ιωάννη Παπανικολάου επιτίμου Αντιπροέδρου Αρείου Πάγου.

    Το παγιωμένο στη χώρα μας φαύλο και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα,, το οποίο πρωτοστάτησε για να οδηγηθούμε σε εθνική ταπείνωση και χρεοκοπία, έτρωσε πλειστάκις το ιερό τέμενος της Δικαιοσύνης, το ύψιστο τούτο οχυρό της Δημοκρατίας, προς εξυπηρέτηση ιδιοτελών συμφερόντων.
    Η Δικαιοσύνη μετά την μεταπολίτευση της 24ης Ιουλίου 1974 έβγαινε από την δικτατορία ηθικά τραυματισμένη και με μειωμένο το κύρος και την αξιοπιστία της.
    Κυρίως γιατί επίορκοι δικαστικοί λειτουργοί δέχθηκαν πρόσκληση των αφρόνων πραξικοπηματιών και μετέσχον στην πρώτη κυβέρνηση της στρατιωτικής Χούντας με πρωθυπουργό τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Κωνσταντίνο Κόλλια και μέλη της τέσσερις αρεοπαγίτες, έναν εισαγγελέα εφετών, έναν ταξίαρχο και δυο συνταγματάρχες.
    Όπως εύστοχα παρατηρήθηκε: «η τήβεννος έγινε καμουφλάζ των αδόξων σπαθιών»
    Σχόλιο: Σήμερα φαίνεται ζούμε στη σκιά της προδοσίας εκείνων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση