GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νεκροί από την κακοκαιρία στη Μεσσηνία!

Τρεις νεκροί στη Μεσσηνία και μια αγνοούμενη στη Θεσσαλονίκη, είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός της θεομηνίας που πλήττει τη χώρα και ...


Τρεις νεκροί στη Μεσσηνία και μια αγνοούμενη στη Θεσσαλονίκη, είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός της θεομηνίας που πλήττει τη χώρα και σύμφωνα με τις προβλέψεις θα συνεχιστεί.
Όπως έγινε γνωστό απο το κέντρο της Πυροσβεστικής, νεκρές είναι μια 63χρονη με κινητικά προβλήματα και μια 80χρονη στην πόλη της Καλαμάτας, οι οποίες ανασύρθηκαν απο πλημμυρισμενα υπόγεια, ενώ ένας 90χρονος εντοπίστηκε νεκρός στο σπίτι του στη Θουρία, το οποίο όμως δεν έχει πλημμυρίσει και εκτιμάται οτι πιθανότατα πέθανε απο άλλη αιτία.
Στη Μηχανιώνα Θεσσαλονίκης γίνονται αναζητήσεις απο σωστικά συνεργεία για τον εντοπισμό μιας 60χρονης που αγνοείται και για την οποία είχε δηλώσει ο σύζυγός της ότι έχασε την επαφή μαζί της. Το αυτοκίνητο της γυναίκας βρέθηκε σε βενζινάδικο με τα αλάρμ αναμμένα, αλλά η ίδια παραμένει άφαντη.
Η Πυροσβεστική υπηρεσία και όλος ο κρατικός μηχανισμός είναι σε πλήρη επιφυλακή, κυρίως στη Δυτική Ελλάδα, τη Μεσσηνία, την Κεντρική Μακεδονία και τη Θεσσαλία, όπου εντοπίζονται κυρίως τα φαινόμενα, ενώ στην Καλαμάτα, για την άντληση υδάτων έχουν μεταβεί ενισχύσεις και συγκεκριμένα 20 αντλίες απο την Αθήνα και 12 απο την Τρίπολη.

63χρονη νεκρή σε ημιυπόγειο

Μία γυναίκα 63 ετών με κινητικά προβλήματα έχασε τη ζωή της στην περιοχή Πήδημα μετά τη θεομηνία, που έπληξε την ευρύτερη περιοχή της Καλαμάτας τα ξημερώματα, όπως γράφει η εφημερίδα «Ελευθερία» και επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο δήμαρχος Καλαμάτας μιλώντας στην ΕΡΤ.
Η άτυχη γυναίκα αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα και εγκλωβίστηκε σε ημιυπόγειο.
Η ολονύχτια πολύ δυνατή βροχή έχει μετατρέψει τους δρόμους της μεσσηνιακής πρωτεύουσας σε ποτάμια. Άνθρωποι έχουν εγκλωβιστεί με τα αυτοκίνητά τους σε πλημμυρισμένους δρόμους, σπίτια πλημμύρισαν, ενώ η Πυροσβεστική δεν προλαβαίνει να δέχεται κλήσεις για παροχή βοήθειας. Πάρα πολλά αυτοκίνητα έχουν παρασυρθεί και έχουν προκληθεί και συγκρούσεις.

Νεκρός στο ποταμό Ξερίλα

Τις καταστροφές της μετρά από το ξημέρωμα η Μεσσηνία από τη σφοδρή κακοκαιρία που πλήττει από χθες το απόγευμα όλο το νομό. Στην περιοχή της Θουρίας ο ποταμός Ξερίλας παρέσυρε ηλικιωμένο άτομο που έχασε τη ζωή του καθώς και δεκάδες αυτοκίνητα.
Ακόμα τεράστιες είναι οι ζημίες στην οδό Μπουλούκου και γενικότερα στους καθέτους δρόμους του Περιμετρικού της πόλης.
Ακόμα δεν υπάρχει ρεύμα σε πολλές περιοχές της πόλης.
Δείτε το βίντεο από το τοπικό tharrosnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση