GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λεβέντης: Πώς το ΠΑΣΟΚ με ανάγκασε να πουλήσω το κανάλι μου - ΒΙΝΤΕΟ

"Τα προβλήματα είναι τόσο μεγάλα που φοβάμαι ότι 100 Τσίπρες δεν θα μπορούσαν να σηκώσουν το βάρος" είπε ο Βασίλης Λεβέντης στη...


"Τα προβλήματα είναι τόσο μεγάλα που φοβάμαι ότι 100 Τσίπρες δεν θα μπορούσαν να σηκώσουν το βάρος" είπε ο Βασίλης Λεβέντης στη βουλή, στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για την Παιδεία, ενώ αποκάλυψε γιατί πούλησε το κανάλι 67.

"Ο κ. Μητσοτάκης πήγε στη Θεσσαλονίκη ισχυριζόμενος ότι έχει νέο οικονομικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει να κόψει 30% τον ΕΝΦΙΑ και να μειώσει φόρους. Όλοι  το θέλουμε. Αλλά μια κυβέρνηση αυξάνει τους φόρους όταν δεν έχει πηγές από αλλού.  Αν κόψει τον ΕΝΦΙΑ και μειώσει τους φόρους από πού θα βρει τα χρήματα; Θα απαντήσει ότι θα φέρει επενδύσεις. Aν τον ρωτήσουμε γιατί δεν έφερε η ΝΔ ως κυβέρνηση θα μας πει από εδώ και πέρα...

Δεν έχω τίποτα με τον Μητσοτάκη αλλά έβλεπα χθες ένα μίσος κατά της κυβέρνησης. ‘Εχουν δίκιο αλλά τι προτείνετε; Να πάμε για grexit; Μπείτε εσείς λοιπόν. Αν είναι ξύπνιος ο Τσίπρας να κάνει εκλογές. Τώρα αμέσως. Να έρθετε εσείς, να δω πως θα κόψετε και τον ΕΝΦΙΑ και θα μειώσετε φόρους και πώς θα μείνετε και το ευρώ. Αν είναι βλάκας θα κάτσει στο Γολγοθά του και θα καταρρεύσει διότι τα προβλήματα είναι τόσο μεγάλα που όχι ο Τσίπρας, φοβάμαι 100 Τσίπρες δεν θα μπορούσαν να σηκώσουν το βάρος" είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων και πρόσθεσε:  "Εγώ προειδοποιώ τον κ. Τσίπρα ότι δεν συνεργάζεται πλέον ο κόσμος και βρίζει τους πολιτικούς".

Ο κ. Λεβέντης απάντησε και στην κριτική που του άσκησε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, που τον χαρακτήρισε καταληψία συχνοτήτων, εξηγώντας γιατί αναγκάστηκε να πουλήσει το Κανάλι 67.  Συγκεκριμένα, υποστήριξε ότι αναγκάστηκε να το πουλήσει γιατί η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ του είχε στείλει τρία σημειώματα "για να τον κλείσουν" με την αιτιολογία ότι είχε καταλάβει συχνότητα των Ενόπλων Δυνάμεων. "Μου είπαν ότι η συχνότητα ήταν για το στρατό και δεν έπρεπε να την χρησιμοποιώ. Πάνω στην απελπισία μου βρήκα έναν άνθρωπο που πάλευε και του έδωσα το κανάλι" είπε.  "Εγώ ποτέ μου δεν θα έδινα το κανάλι. Ήταν το πάθος μου και ήταν ο μόνος τρόπος που είχα να επικοινωνώ με τον κόσμο" πρόσθεσε.

Απευθυνόμενος στον πρόεδρο του Ποταμιού είπε ότι "ο κ. Θεοδωράκης προέρχεται από τα Μέσα πολυτελείας" και σημείωσε ότι "δείχνει κακία". "Γιατί το κάνει ο κ. Θεοδωράκης. Εγώ του φταίω που γκρεμίζεται δημοσκοπικά;" συμπλήρωσε. 

Aναφερόμενος στην Παιδεία, είπε μεταξύ άλλων ότι θέλει προσοχή η μετάβαση στα ιδιωτικά πανεπιστήμια, καθώς χρειάζεται πρώτα να εξυγιάνουμε τα κρατικά.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση