GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σταματήστε τις κλάψες. Ο σανός είναι νόστιμος...

Δημήτρης Αλικάκος   Σταματήστε τις κλάψες. Τεράστια επιτυχία της κυβέρνησης. Έβαλε στα ταμεία του Δημοσίου 246 εκ ευρώ. Τεράστιο (και...

Δημήτρης Αλικάκος 

Σταματήστε τις κλάψες. Τεράστια επιτυχία της κυβέρνησης. Έβαλε στα ταμεία του Δημοσίου 246 εκ ευρώ. Τεράστιο (και ανέλπιστο) ποσό!
Βέβαια εκκρεμεί και μια απόφαση του ΣτΕ. Σωστό. Από την άλλη, μην παίρνετε όρκο ότι η ακύρωση του διαγωνισμού θα είναι μια εύκολη υπόθεση για τους δικαστές. Πολλά τα λεφτά για το κράτος, και το βάρος στους ώμους τους μεγάλο.
Η κυβέρνηση πάτησε πάνω στην υπέρμετρη φιλοδοξία μιας χούφτας επιχειρηματιών να γίνουν, ή να συνεχίσουν να είναι, καναλάρχες και τους τα πήρε κανονικά. Ο άλλος (Κυριακού) έδωσε κοντά 76 εκ ευρώ ενώ έχει απολύσει μέχρι σήμερα δεκάδες εργαζόμενους για να μειώσει τα έξοδα. Θα πάρει ποτέ πίσω αυτά τα λεφτά; Αδύνατο!
Το οξύμωρο έχει μόνο μια εξήγηση: δίψα για εξουσία και πάθος για προβολή. Η τηλεόραση είναι πρέζα, και ο εξαρτημένος δίνει όσο όσο ξέροντας ότι καταστρέφεται. Αρρώστια.
Σε λίγο κανείς δεν θα θυμάται την «διαδικασία παρωδία». Εκείνο που θα μείνει είναι «τα πολλά λεφτά που τους πήραν». Η ΝΔ πρέπει να σκεφτεί τα λάθη της. Η ατολμία της αξιωματικής αντιπολίτευσης να βάλει, όταν έπρεπε, τάξη στο τηλεοπτικό τοπίο πληρώνεται τώρα. Τοις μετρητοίς.
Ο Τσίπρας κέρδισε τις εντυπώσεις (μήπως και την ουσία;).
Είναι η απόδειξη ότι τελικά τον γελοίο που μας πάει κατευθείαν στο γκρεμό, τον σηκώνουν ψηλά τα τραγικά λάθη των μέτριων. Ήθελε σχέδιο και τόλμη, και δεν τα είχαν.
Ο Σύριζα έχει κοστίσει στον τόπο κοντά 90 ΔΙΣ. ευρώ (στοιχεία Τράπεζας της Ελλάδας). Βάλαμε στα ταμεία 246 εκ.
Παρασκευή σήμερα. Ημέρα για σανό. Πιστέψτε με ότι όχι μόνο τρώγεται, αλλά είναι και νόστιμος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση