GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΔΕΛΥΓΜΑ! ΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ η συμπεριφορά του Πολάκη κατά της Ευ. Τσικρίκα...

Panagiotis Kostoulas .   Ας μην προκαλεί καμία απορία η ανάρτηση αυτού του χρυσαυγίτικου βδελύγματος, του Πολάκη της φωτογραφίας της...


Panagiotis Kostoulas.  

Ας μην προκαλεί καμία απορία η ανάρτηση αυτού του χρυσαυγίτικου βδελύγματος, του Πολάκη της φωτογραφίας της δημοσιογράφου του Alpha με διάφορα στελέχη της ΝΔ.

Αυτοί είναι. Ακριβώς αυτοί. Η χώρα υπάρχει μόνο για αυτούς και τους εκλεκτούς τους.

Ανεργία είναι μόνο όταν χάνουν τη διπλοθεσία τους τα συριζόσκυλα της ΕΡΤ, όχι όταν πετιούνται στο δρόμο δημοσιογράφοι των ιδιωτικών καναλιών.

Είσαι νεοδημοκράτης, πασόκος, ποταμίσιος, λαφαζανικός, ανένταχτος κι έμεινες άνεργος; Να ψοφολογήσεις. Μη μιλάς. Δεν δικαιούσαι.

Είσαι δικός μας; Πάρε μια θέση μετακλητού να 'χεις να πορεύεσαι.

Κρατώ κάθε μέρα το στομάχι μου. Σφίγγω τα δόντια, παίρνω κουράγιο και λέω: "ναι, θα φτάσει η μέρα που θα ξεκουμπιστείτε αλήτες και θα αναπνεύσει η χώρα λίγο οξυγόνο μετά την ΒΡΩΜΑ σας".

1 σχόλιο

  1. Δεν ντρέπεστε καθόλου να δημοσιεύετε τα βοθροσχόλια του κάθε τυχάρπαστου;
    Εργολαβικά έχετε πάρει τον αντικυβερνητικό αγώνα και βγάζετε από τη μύγα ξύγκι, προκειμένου να χύσετε τη χολή σας στο ΣΥΡΙΖΑ και την κυβέρνηση.
    Σας διαβάζω χρόνια, αλλά η στάση σας απέναντι στην τωρινή κατάσταση δεν έχει ματαγίνει.
    Άξιος ο μισθός σας (να τον μαθαίναμε τουλάχιστον!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση