GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Φίλης στον Μητσοτάκη: Δεν είμαι αιώνιος φοιτητής... – ΒΙΝΤΕΟ

«Δεν είμαι αιώνιος φοιτητής» είπε ο υπουργός Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων Νίκος Φίλης απαντώντας στον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτ...


«Δεν είμαι αιώνιος φοιτητής» είπε ο υπουργός Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων Νίκος Φίλης απαντώντας στον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Ο κ. Μητσοτάκης αξιοποιώντας το γεγονός, το οποίο δεν είναι μυστικό, ότι δεν έχω πάρει πτυχίο στη Νομική παρότι μπήκα από τους πρώτους, με επιλογή μου, διαιωνίζει μια φιλολογία περί αιώνιου φοιτητή» επεσήμανε ο κ. Φίλης.

«Δεν με μειώνει αυτό που κάνει παρότι το κάνει για να με προσβάλει» τόνισε ο υπουργός Παιδείας προσθέτοντας: «Λυπάμαι που ο κ. Μητσοτάκης αποδεικνύει ότι είναι αυτός ο υποκινητής μιας λάσπης εδώ και πάρα πολύ καιρό».

«Κρινόμαστε από το έργο μας και από το ήθος μας. Δεν είμαι πριγκιπόπουλο, να με κρίνετε για αυτά που κάνω ως υπουργός Παιδείας και ως δημόσιο πρόσωπο» κατέληξε ο κ. Φίλης.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση