GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δήλωση "βόμβα" του Κούγια για τον Ντεγκρά

O Ματίας Ντεγκρά είναι πιθανό να υπέπεσε ηθελημένα στο τραγικό λάθος στο ματς ΑΕΛ-Ηρακλής σύμφωνα με τον Αλέξη Κούγια, ο οποίος χαρακτή...


O Ματίας Ντεγκρά είναι πιθανό να υπέπεσε ηθελημένα στο τραγικό λάθος στο ματς ΑΕΛ-Ηρακλής σύμφωνα με τον Αλέξη Κούγια, ο οποίος χαρακτήρισε «υπερβολές» τα περί χαστουκιών.
Ο ισχυρός άνδρας των «βυσσινί» μίλησε στο «Mertropolis» για:
-το συμβάν: «Πέραν του συνήθους δεν έγινε κάτι το ιδιαίτερο. Μεγαλοποιήθηκε το συμβάν. Τα περί χαστουκιών είναι υπερβολές. Υπήρξε εκνευρισμός και περισσότερο με ενόχλησε η απάθειά του. Ένας ποδοσφαιριστής έχει μικρό διάστημα επαγγελματικής ενασχόλησης. Προετοιμάζεται επαγγελματικά και αμείβεται καλά για να κάνει το σωστό. Διδάσκεται καθημερινά από τους προπονητές του για το τι πρέπει να κάνει σε κάθε περίπτωση. Ο προπονητής τον γυμνάζει και γι’ αυτές τις επιστροφές της μπάλας. Όταν είσαι επαγγελματίας και αμείβεσαι, αμείβεσαι για να εκτελείς τις εντολές του προπονητή. Όταν δεν το κάνεις και, όπως φαίνεται από το βίντεο, γίνεται σε μεγάλη διάρκεια είναι λογικό να γίνονται και άλλες σκέψεις».
- το αν θεωρεί πως ήταν «στημένος» ο Ντεγκρά: «Μπορείς να κάνεις σκέψεις πως είναι στημένος, αλλά δεν έχεις στοιχεία. Δεν εννοώ από τον Ηρακλή, αλλά για άλλους λόγους. Είναι ένα ενδεχόμενο κι αυτό. Από εκεί και πέρα, όμως, μπαίνουμε σε μια παραφιλολογία που δεν μπορείς να έχεις τη βεβαιότητα ότι είναι σωστή».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση