GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το Κομμουνιστικό Κόμμα Λιβάνου στέλνει δυνάμεις στη Συρία, στο πλευρό του Άσαντ..

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας http://nikosklitsikas.gr/ " Εδώ και δύο χρόνια εγκαταλείψαμε τη...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας
http://nikosklitsikas.gr/

"Εδώ και δύο χρόνια εγκαταλείψαμε τη...
θεωρία σε άλλους και περάσαμε στις πράξεις. Η επίθεση εναντίον της Συρίας από τους τζιχαντιστές, που υποστηρίζουν οι ιμπεριαλιστές, έχει άμεση απάντηση.
Όποιος νιώθει κι ασπάζεται τα ιδανικά των μαρξιστών-λενινιστών, οφείλει να κάνει δικό του τον αγώνα του Συριακού λαού και του προέδρου Bashar Al Assad.
Αυτές τις ημέρες θα ενισχύσουμε την αποστολή εθελοντικών δυνάμεων στη Συρία.
Όποιος σήμερα στρέφει αλλού το πρόσωπό του, θα κριθεί από την ιστορία".
Ανακοινωθέν του Κομμουνιστικού Κόμματος Λιβάνου (Hizbu-sh-shuy'uī-l-lubnānī)

Μ' αυτές τις λιτές λέξεις, αλλά με βαθύ περιεχόμενο, το ιστορικό Κομμουνιστικό Κόμμα Λιβάνου (ιδρύθηκε το 1924), του Khaled Hadadi, ανακοίνωσε την εντατικοποίηση στην αποστολή δυνάμεων του κόμματος, που μαζί με τον Αραβικό στρατό της Συρίας, τη Χεζμπολά, τις Παλαιστινιακές Ταξιαρχίες και τη Λαϊκή Πολιτοφυλακή, θα ξεκαθαρίσουν τη χώρα των Σελευκιδών του Μεγάλου Αλεξάνδρου, από τους Μισθοφόρους-φονιάδες της "πολιτισμένης" δύσης.
Μεχρι τώρα οι ένοπλες ομάδες του Κομμουνιστικού Κόμματος Λιβάνου είχαν περιοριστεί στη διαφύλαξη των συνόρων Συρίας-Λιβάνου, από τις ορδές των τζιχαντιστών του χαλιφάτου, σε συνεργασία με το στρατό της Συρίας και τη Χεζμπολά.
Διευρύνεται πλέον σημαντικά ο άξονας της Αντίστασης. Τώρα, όπως στη διάρκεια της σιωνιστικής εισβολής στο Λίβανο, έχουμε την αδελφοποίηση των δυνάμεων της αραβικής αριστεράς, στα πρότυπα του Lebanese National Resistance Front – LNRF (1982-1999), που απάρτιζαν: Lebanese Communist Party, Organization of Communist Action, Arab Socialist Action Party – Lebanon, Arab Socialist Ba'ath Party - Lebanon Region, Syrian Social Nationalist Party, Lebanese Armed Revolutionary Factions, Arab Democratic Party
Η Κούβα, οι χώρες της Λατινικής Αμερικής της Αντίστασης, η αριστερά της Ευρώπης (εξαιρουμένων των "αριστερών" δήθεν "ανανεωτικών" δυνάμεων που ελέγχει η "κοινωνία των πολιτών" του Σόρος), η Λαϊκή Δημοκρατία της Κορέας, η Τεχεράνη, η Μόσχα και προσφάτως το Πεκίνο, δεν εγκαταλείπουν το λαό της Συρίας.
Σήμερα η Συρία φυλάει Θερμοπύλες... Εκεί είναι τα χαρακώματα του πολιτισμού, του ανθρωπισμού... Είναι το Στάλινγκραντ της Αντίστασης στον ιμπεριαλισμό!
Η ήττα της δύσης θα είναι οδυνηρή!

* Όλα αυτά ενώ η Ε.Ε. των τραπεζιτών εφαρμόζει δολοφονικό εμπάργκο εναντίον του λαού της Συρίας.  Aυτή η Ευρώπη, δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τη χιτλερική Γερμανία...!
** Εμείς οι Έλληνες δεν ξεχνάμε, όπως οι μνημονιακές μας κυβερνήσεις: Την προδοσία πολλοί αγάπησαν, τον προδότη κανένας...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση