GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ταυτοποιήθηκε ο δράστης της επίθεσης κατά του διευθυντή της Τροχαίας

Ένας 22χρονος άνδρας καταζητείται από την αστυνομία ως δράστης της επίθεσης σε βάρος του διευθυντή Τροχαίας Αθηνών Γιώργου Διαμαντόπουλ...


Ένας 22χρονος άνδρας καταζητείται από την αστυνομία ως δράστης της επίθεσης σε βάρος του διευθυντή Τροχαίας Αθηνών Γιώργου Διαμαντόπουλου, στις 29 Αυγούστου 2016, στο κέντρο της Αθήνας. Ο δράστης, το βράδυ εκείνης της ημέρας, μετά τη λήξη πορείας, που είχε πραγματοποιηθεί σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας, πλησίασε από πίσω, στην οδό Πανεπιστημίου, τον διευθυντή της Τροχαίας Αθηνών, ο οποίος εκτελούσε διατεταγμένη υπηρεσία και του επιτέθηκε αναίτια και αιφνιδιαστικά, χτυπώντας τον στο κεφάλι και τραυματίζοντάς τον.
Ο 22χρονος, κατά το παρελθόν είχε συλληφθεί και κατηγορηθεί για αδικήματα που αφορούσαν μεταξύ άλλων και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση. Για τα αδικήματα αυτά του έχουν επιβληθεί περιοριστικοί όροι, τους οποίους παραβίασε στις 10 Σεπτεμβρίου 2016 και έκτοτε αναζητείται.
Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε, από την Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας, δικογραφία για το αδίκημα της βαριάς σωματικής βλάβης σε βάρος αστυνομικού. Η δικογραφία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος άσκησε ποινική δίωξη και παρέπεμψε την υπόθεση σε τακτική ανάκριση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση