GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βρούτσης: Οι δεσμεύσεις Μητσοτάκη είναι ζυγισμένες με απόλυτη ακρίβεια

«Δικαιώθηκαν οι προσδοκίες που είχαν καλλιεργηθεί για την τοποθέτηση του κ. Μητσοτάκη στη ΔΕΘ» δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν...


«Δικαιώθηκαν οι προσδοκίες που είχαν καλλιεργηθεί για την τοποθέτηση του κ. Μητσοτάκη στη ΔΕΘ» δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Γιάννης Βρούτσης.

Ο κ. Βρούτσης μιλώντας στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη πρόσθεσε ότι «υπήρχε ένα συγκριτικό πλαίσιο δύο εικόνων, η μία ήταν με έναν Πρωθυπουργό πέρυσι και πρόπερσι, τον κ. Τσίπρα με εξαγγελίες, υποσχέσεις και λαϊκισμούς και δυστυχώς φέτος έναν Πρωθυπουργό θλιβερό στην εικόνα, ο οποίος όσα είπε είναι στον αέρα και από την άλλη μεριά έναν εν δυνάμει Πρωθυπουργό ο οποίος ότι είπε ήταν ζυγισμένο με ακρίβεια σεντ».

«Είναι εμφανής η αμηχανία, ο πανικός και η σύγχυση εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ υπό την εξής έννοια γιατί εκδηλώνεται δια μέσου μίας αντίφασης, από τη μία λένε ότι δεν μπορούν να υπάρξουν αυτά, άρα δεν ισχύουν αυτά που λέει ο κ. Μητσοτάκης και από την άλλη λένε ότι είναι σκληρά και επώδυνα» σημείωσε ο κ. Βρούτσης. 

«Μπορεί να πάρουμε και δυσάρεστα μέτρα. Ο κ. Μητσοτάκης δεν είπε ότι παρέχω αυτήν τη στιγμή εύκολο χρήμα» τόνισε μεταξύ άλλων ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ.

Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση