GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επιστροφή Μαϊστόροβιτς στην ΑΕΚ

Έτοιμη να υποδειχθεί ξανά τον Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς είναι η ΑΕΚ. Όπως έγινε γνωστό από την Πέμπτη, η «Ένωση» έχει καταλήξει στον Σουηδ...


Έτοιμη να υποδειχθεί ξανά τον Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς είναι η ΑΕΚ. Όπως έγινε γνωστό από την Πέμπτη, η «Ένωση» έχει καταλήξει στον Σουηδό για να αναλάβει τη θέση του τεχνικού διευθυντή.

Η σοβαρότητα, το υψηλό επίπεδο του και η άριστη γνώση της ευρωπαϊκής μεταγραφικής αγοράς έκαναν τον πρώην στόπερ -και νυν πετυχημένο μάνατζερ- μια εξαιρετική επιλογή για την αντικατάσταση του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς.

Άλλωστε, δείγματα του άψογου επαγγελματισμού του είχε δείξει και ως ποδοσφαιριστής των «κιτρινόμαυρων», ενώ δείγμα της εκτίμησης που χαίρει (και) στην πατρίδα του είναι ο ντόρος που προκάλεσε στα σουηδικά ΜΜΕ η επικείμενη πρόσληψή του από την ΑΕΚ.

Κάτι που αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα την Παρασκευή, με τον Μαϊστόροβιτς να φτάνει στη χώρα μας, να σφραγίζει τη συμφωνία του με τον σύλλογο και κατόπιν να πιάνει αμέσως δουλειά, αφού το γραφείο του στα Σπάτα είναι ήδη έτοιμο.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση