GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η αναφορά του Φίλη στις "κατάρες" του Αμβρόσιου – ΒΙΝΤΕΟ

Στον Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιο αναφέρθηκε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων Νίκος ...


Στον Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιο αναφέρθηκε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων Νίκος Φίλης.

Όπως είπε ο κ. Φίλης, ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος έχει κυκλοφορήσει ένα φυλλάδιο με μια φωτογραφία του υπουργού Παιδείας.

«Με αποκαλεί φίδι και έχει ένα γνωμικό - δεν ξέρω που το βρήκε- που λέει ότι "όλοι οι χοντροί είναι βλάκες"» σημείωσε ο κ. Φίλης δείχνοντας την εικόνα.

«Τόσο απλά, τόσο χριστιανικά, τόσο προσβλητικά όχι για μένα αλλά για εκατοντάδες χιλιάδες συμπολίτες που έχουν το πρόβλημα να είναι υπέρβαροι και να έχουν υπνική άπνοια» συνέχισε ο κ. Φίλης και τόνισε:

«Δεν πιστεύω ότι αυτό το πράγμα με θίγει προσωπικά θίγει όμως την Εκκλησία».

Ο κ. Φίλης υποστήριξε επίσης ότι πρόσφατα με εντολή του Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας χτύπησαν οι καμπάνες στις εκκλησίες. «Οι καμπάνες προειδοποιούσαν για τον επικείμενο θάνατό μου. Είναι το επόμενο βήμα από την κατάρα "να μου σαπίσει το χέρι". Ευτυχώς ο Θεός μακρόθυμος δεν ακούει τους Αμβρόσιους. 

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση