GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΥΡΙΖΑ: Να πάρουν θέση τα Μέσα όπου εργάζονται οι δύο δημοσιογράφοι

«Αποδοκιμάζουν ή όχι τέτοιου είδους «δημοσιογραφικές» τακτικές τα Μέσα στα οποία εργάζονται οι δύο δημοσιογράφοι;» αναφέρει μεταξύ άλλων ...


«Αποδοκιμάζουν ή όχι τέτοιου είδους «δημοσιογραφικές» τακτικές τα Μέσα στα οποία εργάζονται οι δύο δημοσιογράφοι;» αναφέρει μεταξύ άλλων το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωση που εξέδωσε για το επεισόδιο που σημειώθηκε στη Νέα Υόρκη.

«Το χθεσινό περιστατικό στη Νέα Υόρκη, όπου δύο δημοσιογράφοι παρακολουθούσαν μεταμφιεσμένοι τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά και χρέωναν τα ποτά τους στην ελληνική αποστολή, δεν αφορά μόνο τους ίδιους, αλλά και όσους τους ανέθεσαν τη συγκεκριμένη «αποστολή», αναφέρει η ανακοίνωση και καταλήγει: «Τα Μέσα για τα οποία εργάζονται οι συγκεκριμένοι ανταποκριτές οφείλουν να πάρουν θέση. Αποδοκιμάζουν ή όχι τέτοιου είδους «δημοσιογραφικές» τακτικές;»

«Οι πολιτικές σκοπιμότητες και ο πόλεμος ενάντια στην επικράτηση της νομιμότητας στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο, δύσκολα κρύβεται πίσω από περούκες και κακόγουστες μεταμφιέσεις.» καταλήγει η ανακοίνωση.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση