GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παιδί είναι, θα παίξει: "Μικρός τύραννος" ο πρίγκιπας Τζορτζ

Η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, βρίσκονται συνεχώς κάτω από το μικροσκόπιο των μίντια. Αυτή τη φορά, αμφισβητηθηκαν οι ικανότ...


Η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, βρίσκονται συνεχώς κάτω από το μικροσκόπιο των μίντια. Αυτή τη φορά, αμφισβητηθηκαν οι ικανότητές τους ως γονείς - το ζευγάρι έχει τον τρίχρονο πρίγκιπα Τζορτζ, και την πριγκίπισσα Σάρλοτ.
Σύμφωνα με την καναδέζικη ταμπλόιντ Globe and Mail, ο τρίχρονος γαλαζοαίματος είναι ένας σωστός μπελάς, φασαριόζος, καταστροφικός, και σπέρνει το χάος ενώ οι γονείς του μεγαλώνουν έναν "μικρό τύραννο".
Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, το παλάτι του Μπάκιγχαμ γίνεται άνω κάτω όταν βρίσκεται σύσσωμη η οικογένεια εκεί, κάτι που φυσικά κάνει το προσωπικό να δεινοπαθεί.
"Αν και ο πρίγκιπας Τζορτζ καταφέρνει να δείχνει απόλυτα αξιολάτρευτος δημόσια, εντούτοις πίσω από τις κλειστές πόρτες είναι τα πάντα εκτός από χαριτωμένος", σημειώνεται χαρακτηριστικά στο κείμενο. Πηγή μάλιστα, σημείωσε στον δημοσιογράφο που επιμελήθηκε το ρεπορτάζ ότι ο μικρός πρίγκιπας "χτυπάει τις πόρτες, αρπάζει πράγματα των υπαλλήλων και άλλων παιδιών. Ειλικρινά, είναι εφιάλτης. Κάνει τόσο πολύ φασαρία. Επικρατεί χάος!".
Το δημοσίευμα, σαν να μην έφτανε αυτό, χαρακτηρίζει τους Κέιτ και Ουίλιαμ ως "τεμπέληδες γονείς", ανίκανους να διαχειριστούν ένα ζωηρό παιδί.






Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση