Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2016

  "ΑΚΥΡΟΣ Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ!" ΜΠΛΟΚΟ από τη ΝΔ στον Σαββίδη...

  Ως «τελειωτικό χτύπημα» για την νομική, επιχειρηματική, οικονομική, πολιτική και συνταγματική αξιοπιστία του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες αντιμετωπίζουν στη ΝΔ την εξέλιξη με την οριστική έξοδο του κ. Καλογρίτσα εξαιτίας της αδυναμίας καταβολής της πρώτης δόσης.

  Στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στρέφουν τα πυρά τους κατά της κυβέρνησης χαρακτηρίζοντας «αδιανόητο» να πάρει την άδεια ως πρώτος επιλαχών ο Ιβάν Σαββίδης και μάλιστα κάνουν λόγο για δύο «εικονικές συμμετοχές» εννοώντας αυτή των κ. Καλογρίτσα και κ. Σαββίδη.

  Αναλυτικά η δήλωση του εκπροσώπου της ΝΔ Γιώργου Κουμουτσάκου έχει ως εξής:

  «Ο διαγωνισμός, που ήδη έχει καταρρεύσει στα μάτια της κοινής γνώμης, σήμερα δέχτηκε τελειωτικό χτύπημα. Είναι προφανές ότι η Επιτροπή δεν είχε ελέγξει κανένα πόθεν έσχες και έχει βαρύτατες ευθύνες γι’ αυτό. Το αποδεικνύει η μη καταβολή του τιμήματος από τον δεύτερο οριστικό πλειοδότη, επιβεβαιώνοντας στο ακέραιο τις επιφυλάξεις μας.

  Για τη Νέα Δημοκρατία είναι αδιανόητο η Επιτροπή να προχωρήσει στον πέμπτο πλειοδότη, που μόνος του έχει παραδεχθεί δημόσια ότι συμμετείχε στο διαγωνισμό, όχι για να πάρει άδεια, αλλά για να ανεβάσει το τίμημα.

  Υπάρχει ακόμη κάποιος που πιστεύει στο κύρος αυτού του διαγωνισμού, που έχει ήδη πληγεί με δυο εικονικές συμμετοχές;

  Όλοι αναρωτιούνται. Το νέο έλεγχο πόθεν έσχες του κ. Σαββίδη θα τον διενεργήσει η ίδια Επιτροπή που, αποδεδειγμένα πλέον, δεν έκανε κανένα απολύτως έλεγχο πριν;

  Εδώ που φτάσαμε, η Κυβέρνηση έχει μόνο μια επιλογή: Να βάλει τέλος σε αυτήν τη φαρσοκωμωδία που υποσκάπτει την ίδια τη Δημοκρατία.

  Αν δεν το κάνουν οι κύριοι Τσίπρας και Καμμένος, θα το κάνει η Νέα Δημοκρατία, αμέσως μόλις γίνει Κυβέρνηση».
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  2 σχολια:

  Ανώνυμος είπε... 26 Σεπ 2016, 9:49:00 μ.μ.

  Ρε παιδιά με κουμουτσάκους θα πάει μπροστά η Ν.Δ ?Συνέχεια κάνουν λάθη το ενα πάνω στο αλλο.Τώρα που εφυγε απο τη μέση ο καλογεριτσας θα αλλάξουν τροπάριο διότι ο ρώσος θα πληρώσει οπως λέει και μπορεί να φθάσουν στο σημειό να ισχυρισθούν με τη μαλακιά που τους δέρνει, οτι εφθασαν οι μπολσεβίκοι μέσα στα σπιτια μας.

  Ανώνυμος είπε... 26 Σεπ 2016, 11:12:00 μ.μ.

  Έχετε πάρει ΧΑΜΠΆΡΙ καραγκιόζηδες πολιτικοί ότι έχετε κάνει του κόσμου τα μυαλά πιλάφι;;; Η πρώην μνημονικοί έγιναν σήμερα αντίμνημονικοί ΟΙ χθεσινοί αντίμνημονικοί έγιναν ΦΟΥΛ μνημονικοί....που είναι οι ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ..αυτές οι λέξεις εξαφανιστήκαν δια μαγείας ...

  Πουλάνε το ΝΕΡΌ και αυτοί όλοι της αντιπολίτευσης μας λένε για της τηλεοπτικές άδειες!!!! Στην Χιλή και στην Αργεντινή που πουλήθηκε το ΝΕΡΌ το 60% του πληθυσμού ΔΕΝ έχει πρόσβαση... Νομίζουν όλοι ότι ο κόσμος δεν γνωρίζει τι ήταν και είναι ο ΣΥΡΙΖΑ--η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ--το ΠΑΣΟΚ--το ΚΚΕ;;; Παλιόκόμματα είναι...Και ευτυχώς που ξέρουμε για τους ΝΑΖΊ (ΌΧΙ ΌΛΟΙ) θα είχαμε γίνει ΦΑΣΙΣΤΕΣ....

  Η Ελλάδα με το 50% του λάου της έχει φτιάξει την αντίσταση της για στης κατοχικές δύναμης ...μπορούμε να κλείσουμε το δυνάστη ΚΡΑΤΟΣ με το μυαλό μας και της νέες τεχνολογίες...Μπορούμε να σηκώσουμε ακόμα και τους πυραύλους από την ναυτική βάση τον USA της Σούδα αν χρειασθεί... Η χώρα βρίσκετε στα γόνατα είναι αλυσοδεμένη ακόμα και στην χούντα όλοι ξέραμε ότι θα τελείωση ΚΆΠΟΤΕ.. ΤΏΡΑ με το 3,5% πλεόνασμα >= 20 δις ευρώ κάθε χρόνο από το κόσμο από που θα βρίσκονται ΚΆΘΕ ΧΡΌΝΟ;; ακόμα και αν τα βρουν όλα τα κόμματα και να κάνουν μια ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ!!!!...όταν μας λένε ΟΛΟΙ ευθαρσώς ότι η χώρα είναι δέσμια...Δέσμια χώρα εγώ καταλαβαίνω ότι δεν είμαστε κυρίαρχος κράτος και θα πρέπει ΝΑ ΚΆΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΆΝΤΑ αν θέλουμε να απελευθερωθούμε...

  Μπούτζουκας Τηλέμαχος...

  Item Reviewed: "ΑΚΥΡΟΣ Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ!" ΜΠΛΟΚΟ από τη ΝΔ στον Σαββίδη... Rating: 5 Reviewed By: Press- gr