GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Ντεγκρά έβαλε τα κλάματα όταν τον χαστούκισε ο Κούγιας

Ο Ματίας Ντεγκρά ήταν απαρηγόρητος μετά το τέλος του αγώνα της ΑΕΛ με τον Ηρακλή (2-2). Ο Αργεντινός γκολκίπερ ήταν μοιραίος καθώς απ...


Ο Ματίας Ντεγκρά ήταν απαρηγόρητος μετά το τέλος του αγώνα της ΑΕΛ με τον Ηρακλή (2-2).

Ο Αργεντινός γκολκίπερ ήταν μοιραίος καθώς από μια δική του επική γκάφα ήρθε το γκολ της ισοφάρισης. Μετά το τελευταίο σφύριγμα αποδοκιμάστηκε έντονα από το κοινό, στη φυσούνα είχε έντονο επεισόδιο με τον Αλέξη Κούγια, ο οποίος φέρεται αρχικά να τον χτύπησε με τον Ντεγκρά να τον σπρώχνει στο έδαφος, ενώ λίγη ώρα μετά λύθηκε το συμβόλαιό του.

Ο 33χρονος άσος ήταν απαρηγόρητος μετά το ματς. Ξέσπασε σε λυγμούς, ενώ έλεγε «άνθρωπος είμαι, οι άνθρωποι δεν κάνουν λάθη;». Ήδη λέγεται πως ο Ντεγκρά σκέφτεται σοβαρά ακόμη και να βάλει τέλος στην καριέρα του. Για την ώρα αναμένεται να επιστρέψει άμεσα στην πατρίδα του, όπου βρίσκεται η οικογένειά του, προκειμένου να ηρεμήσει.

Πηγή: sport-fm.gr

2 σχόλια

  1. Η Δικαιοσύνη που είναι?
    Η Αθλητική Δικαιοσύνη που είναι?
    Το διοικητικό συμβούλιο της Π.Α.Ε. που είναι?
    Οι συμπαίκτες του που είναι?
    Οι φίλαθλοι της ομάδας του που είναι?
    Στον ίδιο τόπο που ο Άνθρωπος εφηύρε! και θεσμοθέτησε! το Ολυμπιακό Πνεύμα το οποίο αποτελεί προπύργιο του Ανθρώπινου Πολιτισμού, αφού μπόρεσε να συνδυάσει το παιχνίδι με τον ανταγωνισμό και να δημιουργήσει μία νέα έννοια, αυτή της Ευγενούς Άμιλλας, σήμερα, 2792 χρόνια μετά!!! στον βωμό του πρωταθλητισμού θυσιάζονται όλες αυτές οι αξίες που διαφοροποιούν τον Άνθρωπο από το ζώο.
    Εύχομαι ολόψυχα στο αθλητικό (?) σωματείο του Κυρίου(?) Κούγια να πάρει το πρωτάθλημα Ελλάδας, να πάρει και το τσάμπιονς λιγκ και γιατί όχι και το διαπλανητικό πρωτάθλημα αφού με τόσο δεμένη ομάδα και τέτοια συμπαράσταση από τους οπαδούς αποδεικνύει ότι υπερτερεί των υπολοίπων. Μόνο που αρνούμαι να θυσιάσω τα παιδιά μου στον βωμό του πρωταθλητισμού που απαιτεί το κρέας να είναι γυμνασμένο, ντοπαρισμένο και εσχάτως ...ευφυές και αλάνθαστο, όπως επίσης να ποτίσω με τον ιδρώτα μου που μεταφράζεται σε υποχρεωτική χρηματοδότηση μέσω φορολογίας όλα αυτά τα παράσιτα που τρέφονται και γιγαντώνονται εις βάρος του Πολιτισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επανερχόμενος συμπληρωματικά στο αρχικό μου σχόλιο και κατόπιν ανάγνωσης των δηλώσεων του προπονητή της ομάδας που δικαίως στρέφονται κατά της αγωνιστικής και κοινωνικής συμπεριφοράς του αθλητή του αγνοώντας όμως παντελώς την συμπεριφορά του προέδρου και εργοδότη του, της οποίας το ηθικό αντίκτυπο στο Κοινωνικό Σύνολο είναι βεβαίως πολύ μεγαλύτερο, και διότι ο συγκεκριμένος προσπαθεί να μας πείσει ότι εκτός από το όνομα διαθέτει και την Χάρη, και ασφαλώς επειδή ο προπονητής και όχι ο πρόεδρος επιμελείται τα αγωνιστικά ζητήματα της ομάδας θα του ζητούσα την επόμενη φορά που θα πάει στο Άγιο Όρος να ρωτήσει γιατί η Αγγελική Ρομφαία είναι δίκοπη και όχι μονής κόψης όπως είναι οι πολεμικές ρομφαίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση