GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λεβέντης: Ο Καλλιάνος μου φέρθηκε άσχημα

Νέες αιχμές κατά του Γιάννη Καλλιάνου άφησε ο Βασίλης Λεβέντης, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ο πρώην εκπρόσωπος Τύπου της Ένωσης Κεντρώων ...


Νέες αιχμές κατά του Γιάννη Καλλιάνου άφησε ο Βασίλης Λεβέντης, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ο πρώην εκπρόσωπος Τύπου της Ένωσης Κεντρώων του φέρθηκε άσχημα. 

"Ήξερε ότι δεν πρόκειται να πάμε με τον ΣΥΡΙΖΑ, ούτε πεθαμένοι. Πιστεύω ότι ο Καλλιάνος έχει πρόταση από άλλο κόμμα και χρησιμοποιείται. Ήξερε ότι ο Λεβέντης δεν θα παει ποτέ με τον ΣΥΡΙΖΑ. Άρα όσα πράττει, τα πράττει έχοντας πρόταση από άλλο κόμμα. Μου φέρθηκε άσχημα" είπε μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ. 

Ερωτηθείς εάν υπάρχει ελπίδα να επιστρέψει στο κόμμα, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων τόνισε: "Στο χέρι του είναι. Αν έρθει και δηλώσει ότι τα όσα υπαινίχθηκε είναι ψευδή και μου εξηγήσει και τον λόγο που έκανε αυτά τα πράγματα... Δεν μου βγάζει κανείς από το νου ότι έχει κλείσει ήδη συμβόλαιο με άλλο κόμμα, με τη ΝΔ".

Ο κ. Λεβέντης υπογράμμισε ότι διαφέρει πολύ η πολιτική της Ένωσης Κεντρώων με εκείνη του ΣΥΡΙΖΑ και είπε ότι "μοιάζει πολύ ο κ. Τσίπρας με τον κ. Σαμαρά του παρελθόντος".

Επίσης, ανέφερε ότι θα δώσει το παρών στην ομιλία του Πρωθυπουργού στη ΔΕΘ, καθώς δέχθηκε προσωπική πρόσκληση.  Το ίδιο θα έκανε, είπε, αν τον καλούσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. 

"Είναι θεσμοί και αλίμονο αν εχθρεύεται ο ένας τον άλλο", επισήμανε. 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση