GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι διαδηλώσεις στη Θεσσαλονίκη για την ομιλία Τσίπρα

Αυξημένα μέτρα ασφαλείας έχουν τεθεί και φέτος σε εφαρμογή από την ΕΛΑΣ στη Θεσσαλονίκη, εν όψει των εγκαινίων της 81ης ΔΕΘ από τον πρω...


Αυξημένα μέτρα ασφαλείας έχουν τεθεί και φέτος σε εφαρμογή από την ΕΛΑΣ στη Θεσσαλονίκη, εν όψει των εγκαινίων της 81ης ΔΕΘ από τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, στο «Βελλίδειο» συνεδριακό κέντρο.

Περίπου 5.000 αστυνομικοί έχουν αναπτυχθεί περιμετρικά από τις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ, αλλά και σε άλλα κομβικά σημεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπου από το απόγευμα πραγματοποιούνται οι καθιερωμένες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας και οι πορείες, με κατάληξη την πλατεία της ΧΑΝΘ, κοντά στο συνεδριακό κέντρο.

Από το μεσημέρι του Σαββάτου άρχισαν να στήνονται φραγμοί, με μεταλλικά κιγκλιδώματα και κλούβες έξω από το «Βελλίδειο» προκειμένου να αποτραπεί το ενδεχόμενο να πλησιάσουν στο χώρο των εγκαινίων οι διαδηλωτές, ενώ στην επιχείρηση συμμετέχει και ελικόπτερο της Αστυνομίας.

Τον χορό των κινητοποιήσεων άνοιξαν χθες οι Ομοσπονδίες των Σωμάτων Ασφαλείας, ενώ αυτήν την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη η συγκέντρωση που διοργανώνουν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης η ΓΣΕΕ, η ΑΔΕΔΥ, το Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης και η ΕΔΟΘ, ενώ δική της συγκέντρωση πραγματοποιεί η Λαϊκή Ενότητα, με παρόντα τον Παναγιώτη Λαφαζάνη.



Ξεχωριστή πορεία πραγματοποιεί και το ΠΑΜΕ, μέλη του οποίου έχουν συγκεντρωθεί στην πλατεία Αριστοτέλους.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση