GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η απάντηση της ΔΗΜΑΡ στο σχόλιο του Ποταμιού για τον Θεοχαρόπουλο

«Προφανώς σχόλιο αυτού του επιπέδου επιβεβαιώνει ότι οι εκκλήσεις του Σταύρου Θεοδωράκη για την ενότητα του προοδευτικού χώρου είναι υπ...


«Προφανώς σχόλιο αυτού του επιπέδου επιβεβαιώνει ότι οι εκκλήσεις του Σταύρου Θεοδωράκη για την ενότητα του προοδευτικού χώρου είναι υποκριτικές», αναφέρει η ΔΗΜΑΡ για το σχόλιο του Ποταμιού που χαρακτήρισε τον Θανάση Θεοχαρόπουλο «διορισμένο βουλευτή».
Και συνεχίζει: «Είμαστε βέβαιοι ότι δεν εκφράζει ούτε και τον κόσμο που παρακολουθεί το Ποτάμι. Διερωτόμαστε άλλωστε, ποιοι προοδευτικοί πολίτες μπορούν ακόμη να ανέχονται τέτοια περίσσια αλαζονείας. Κρίμα»!
Νωρίτερα, το Ποτάμι, σχολιάζοντας τις σημερινές δηλώσεις του Θανάση Θεοχαρόπουλου, ο οποίος άφησε αιχμές για τη στάση του Σταύρου Θεοδωράκη στις διεργασίες για τη συγκρότηση του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς, απάντησε: «Το Ποτάμι όπως και η κοινωνία άλλωστε, δεν ασχολείται με βουλευτές που δεν έχουν ποτέ μετρηθεί στην ψήφο του λαού».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση