GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τσίπρας: Δεν έχουμε ανάγκη από εκλογές, αλλά από σταθερότητα

Για την ανάπτυξη, η οποία όπως σημείωσε χαρακτηριστικά θα έρθει, μίλησε ο Αλέξης Τσίπρας, απαντώντας σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων σ...


Για την ανάπτυξη, η οποία όπως σημείωσε χαρακτηριστικά θα έρθει, μίλησε ο Αλέξης Τσίπρας, απαντώντας σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

"Χαίρομαι που μετά από 5 χρόνια υπάρχει συνέντευξη Τύπου του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ, καθώς οι προηγούμενοι κρύβονταν", είπε ο Αλέξης Τσίπρας. Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στον Κυριάκο Μητσοτάκη με αιχμή τις απαιτήσεις του ΔΝΤ για νέα μέτρα, λέγοντας πως ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αντί να στηρίξει τη χώρα ζητούσε εκλογές, ποντάροντας στην αριστερή παρένθεση.

Μάλιστα, ο πρωθυπουργός είπε ότι ο κ. Μητσοτάκης δεν μπορεί να ζητά τίποτα άλλο από εκλογές και τόνισε πως η χώρα δεν έχει ανάγκη απο εκλογές, αλλά από σταθερότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση