GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το τάμα της Αλίκης Βουγιουκλάκη στον Πλάτανο

Το 1969 και συγκεκριμένα στις 23 Αυγούστου, η Αλίκη Βουγιουκλάκη επισκέφθηκε τον Πλάτανο Ναυπακτίας προς τιμή του μαιευτήρα της Νίκου Π...


Το 1969 και συγκεκριμένα στις 23 Αυγούστου, η Αλίκη Βουγιουκλάκη επισκέφθηκε τον Πλάτανο Ναυπακτίας προς τιμή του μαιευτήρα της Νίκου Παπανικολάου, που είναι από τον Πλάτανο. Ο γιατρός είχε αναλάβει την παρακολούθηση της μεγάλης πρωταγωνίστριας κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης του μονάκριβου γιού της, Γιάννη. Η εγκυμοσύνη ήταν περίπλοκη αλλά τελικά είχε αίσιο τέλος.
Στην επίσκεψή της αυτή, η Αλίκη εκπλήρωσε το τάμα της στον Άγιο Νικόλαο για την αίσια έκβαση της εγκυμοσύνης της. Το τάμα ήταν ένα μεγάλο καντήλι που αναρτήθηκε στο εικόνισμα του Αγίου στη είσοδο του ναού με αναφορά στην προσφοράς της.
Οι κάτοικοι του Πλάτανου υποδέχθηκαν με μεγάλες τιμές την Βουγιουκλάκη, η οποία είχε φέρει μαζί της και κινηματογράφικό συνεργείο που πρόβαλε την ταινία της “Η Αλίκη στο Ναυτικό”.



Διαβάστε τη συνέχεια στο postmodern.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση