GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα εξέλιξη στην υπόθεση του Μπεν - Τι ερευνά η βρετανική αστυνομία - ΒΙΝΤΕΟ

Για πρώτη φορά μετά από 25 χρόνια, η βρετανική αστυνομία θεωρεί πολύ πιθανό το ενδεχόμενο ο 21 μηνών Μπεν να μην έπεσε θύμα απαγωγής το...


Για πρώτη φορά μετά από 25 χρόνια, η βρετανική αστυνομία θεωρεί πολύ πιθανό το ενδεχόμενο ο 21 μηνών Μπεν να μην έπεσε θύμα απαγωγής το 1991 στην Κω, αλλά να καταπλακώθηκε από έναν εκσκαφέα, βρίσκοντας τραγικό θάνατο κάτω από μεγάλο όγκο χώματος.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα βρετανικών εφημερίδων, αξιωματικοί της αστυνομίας επισκέφθηκαν πρόσφατα την 43χρονη μητέρα του Μπεν και της είπαν να προετοιμαστεί για το χειρότερο ενδεχόμενο, αφού το σενάριο να είναι νεκρός φαίνεται τώρα πιο πιθανό από οποιοδήποτε άλλο.
Οι ερευνητές που βρίσκονται στο νησί της Κω πιστεύουν ότι καταπλακώθηκε από τον εκσκαφέα, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο κάτω από όγκο χώματος.
Η τελευταία εξέλιξη έρχεται από τη μαρτυρία ενός άνδρα, φίλου του οδηγού εκσκαφέα Κωνσταντίνου Μπάρκα, ο οποίος τις ημέρες εκείνες έριχνε μπάζα κοντά στο σημείο όπου ο μικρός Μπεν εθεάθη για τελευταία φορά.
Ο άνδρας αυτός ανέφερε στην αστυνομία ότι είχε δει τον Μπάρκα, ο οποίος έχει πεθάνει από καρκίνο του στομάχου, «ιδρωμένο και φοβισμένο» κατά την επιστροφή του από το αστυνομικό τμήμα την επομένη της εξαφάνισης του παιδιού, αφού είχε ανακριθεί από Έλληνες αστυνομικούς για την πιθανότητα ενός ατυχήματος.
Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες που δημοσιεύει η Daily Mirror, εγκληματολογικές ομάδες αναμένεται τις επόμενες εβδομάδες να αρχίσουν ανασκαφές σε δύο σημεία κοντά στην περιοχή όπου εξαφανίστηκε το αγόρι.
Δείτε τα βίντεο


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση