GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έβγαλε όλα της τα ρούχα κι έκανε γιόγκα μέσα στο αεροδρόμιο

Χωρίς δεύτερη σκέψη, μια νεαρή τουρίστρια έβγαλε όλα της τα ρούχα κι έκανε γιόγκα ολόγυμνη, μπροστά σε εκατοντάδες ανθρώπους, στο πάρκι...


Χωρίς δεύτερη σκέψη, μια νεαρή τουρίστρια έβγαλε όλα της τα ρούχα κι έκανε γιόγκα ολόγυμνη, μπροστά σε εκατοντάδες ανθρώπους, στο πάρκινγκ του αεροδρομίου “Ν. Καζαντζάκης” στο Ηράκλειο της Κρήτης.
Άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος του αερολιμένος που ειδοποιήθηκαν, συνέλαβαν τη νεαρή τουρίστρια και την οδήγησαν στο τμήμα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η νεαρή γυναίκα από την ώρα που μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα δε μιλάει, για να εξηγήσει, γιατί προχώρησε σε αυτήν την πράξη.
Μάλιστα εξετάζεται αν συντρέχουν άλλοι λόγοι, που να δικαιολογούν μία τέτοια συμπεριφορά.
Ενώ, σε ένα δεύτερο παρόμοιο περιστατικό, ένας άνδρας άρχισε να τρέχει το βράδυ της Παρασκευής ολόγυμνος μέσα στο αεροδρόμιο!
Σύμφωνα με το flashnews, έκπληκτοι οι επιβάτες των πτήσεων, που επρόκειτο να αναχωρήσουν, έβλεπαν το νεαρό άνδρα να τρέχει στους χώρους του αεροδρομίου...τσίτσιδος
Άμεσα στην αίθουσα αναχωρήσεων, όπου κινείτο κυρίως ο 37χρονος , έτρεξαν άνδρες του αστυνομικού τμήματος αερολιμένα, οι οποίοι και συνέλαβαν τον Βέλγο, προκειμένου να δικαιολογήσει… τα αδικαιολόγητα.
Πηγή φωτο cretalive

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση