GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η καινούργια ζωή της Τζολί ως... καθηγήτρια

Σε ρόλο καθηγήτριας, και όχι σε κάποια ταινία του Χόλιγουντ αλλά στην πραγματικότητα, αναμένεται να δούμε την Αντζελίνα Τζολί, καθώς οι...


Σε ρόλο καθηγήτριας, και όχι σε κάποια ταινία του Χόλιγουντ αλλά στην πραγματικότητα, αναμένεται να δούμε την Αντζελίνα Τζολί, καθώς οι συνομιλίες της διάσημης ηθοποιού και του London School of Economics βρίσκονται σε καλό δρόμο, ώστε να ενταχθεί τη νέα χρονιά στο διδακτικό προσωπικό της σχολής.
Η σταρ του Χόλιγουντ, μπορεί να τάραξε την προηγούμενη εβδομάδα τα λιμνάζοντα νερά της παγκόσμιας ειδησεογραφίας, μετά από την απόφασή της να ζητήσει διαζύγιο από το σύζυγό της Μπραντ Πιτ, όμως, εξακολουθεί να επιθυμεί να διδάξει ως επισκέπτρια καθηγήτρια στο νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που επικεντρώνεται στις γυναίκες, την ειρήνη και την ασφάλεια.
Σύμφωνα με το περιοδικό People, εκπρόσωπος της σχολής δήλωσε ότι η διάσημη ηθοποιός θα «ενταχθεί από τον Σεπτέμβριο του 2017 ως επισκέπτρια καθηγήτρια», ενώ το πρόγραμμα θα αρχίσει να δέχεται αιτήσεις συμμετοχής από αυτό το φθινόπωρο.
Η Τζολί αναμένεται να δίνει διαλέξεις και να συμμετέχει σε εργαστήρια και δημόσιες εκδηλώσεις του τμήματος, ενώ ταυτόχρονα θα συνεχίσει και την έρευνα πάνω στο αντικείμενο αυτό.
Το σχολείο του Κέντρου για τις Γυναίκες, την Ειρήνη και την Ασφάλεια ξεκίνησε τον Φεβρουάριο του 2015 από την Τζολί και τον πρώην υπουργό Εξωτερικών της Βρετανίας Ουίλιαμ Χέιγκ. Οι δυο του δημιούργησαν και την πρωτοβουλία για πρόληψη της σεξουαλικής βίας στις συρράξεις.
Η διάσημη πρωταγωνίστρια, εκτός από το LSE, θα διδάξει ως επισκέπτρια καθηγήτρια σε ανάλογο πρόγραμμα στη Χάγη, καθώς και στο Ινστιτούτο Georgetown για τις Γυναίκες, την Ειρήνη και την Ασφάλεια στις ΗΠΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση