GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

2 σχόλια

  1. ΩΣ ..ΣΥΝΗΘΩΣ ΛΙΠΟΤΑΚΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΙ ΤΗΣ ‘’ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ’’
    ΑΝΥΠΟΛΗΨΙΑ, ΦΙΕΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ‘’ΗΛΙΘΙΩΝ’’
    ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ καΜένος εντελώς.

    Αν (?) κάποιος έλληνας πολίτης είχε αρκετά ,όχι πολλά χρήματα, όσα χρειάζεται σήμερα ένας έλληνας για να περνάει καλά στη ζωή του, ρωτάμε απλά και καθαρά: Αν κάποιος από τους ΄΄Ηλιθίους’’ ..εξουσιαστές του ζητούσε …δανεικά 100 ευρώ ! θα εμπιστευόταν να τα δώσει ?
    Η απάντηση εύκολη και ..λογική!
    Πως λοιπόν έχουμε απαίτηση να τον εμπιστευτούν οι ξένοι και να δώσουν τα λεφτά των λαών τους για να ‘’διασκεδάζουν’’ οι πολιτικά ανάπηροι ..καντηλανάφτες της διεθνούς διαπλοκής?
    Πως λοιπόν, ισχυρίζονται και απαιτούν ..μείωση του χρέους, όταν οι δανειστές γνωρίζουν, , ότι η ‘’αριστερο-ακροδεξιά κλίκα δεν έχει ούτε ιερό ,ούτε όσιο, όσο αφορά ..λόγους τιμής…υποσχέσεις..όρκους και αθεϊσμό και εξόφληση των δανείων.
    Κανείς δεν εμπιστεύεται συκοφάντες, ψεύτες και υβριστές
    Αυτή είναι και η ‘’ειδοποιός’’ διαφορά ανάμεσα στην προσωπικότητα του Γιώργου Παπανδρέου που αυτόματα δημιουργεί κλίμα εμπιστοσύνης, κατανόησης και πεποίθησης τήρησης των συμφωνιών. Έτσι μείωσαν το χρέος κατά 120 δις ευρώ επειδή ΓΝΩΡΙΖΑΝ ποιος ήταν και τι θα έκανε ο Γιώργος Παπανδρέου.
    Κανείς δεν εμπιστεύεται ‘’αριστερούς’’ και ακροδεξιούς συνεταίρους.
    Είναι να απορεί κανείς τόσο με την έλλειψη στοιχειώδους λογικής, όσο και με την ανεύθυνη και απερίσκεπτη ‘ ’αποφασιστικότητα ’’, που ωθεί τους έλληνες στην αυτοκαταστροφή και στην εμφύλια πάντοτε διαχρονική διαμάχη.
    Η αυτογελοιοποίηση του Αλέξη και ο βαθμός της αναισθησίας του, αποτελούν σήμερα τον χειρότερο και πιο επικίνδυνο παράγοντα για τα εθνικά μας συμφέροντα.
    Ήταν γνωστό και φανερό σε όλους τους ξένους, αλλά δυστυχώς και στους Έλληνες, ότι το δίδυμο της ιδεολογικής κοινωνικής και πολιτικής ισοπέδωσης και ανικανότητας, μόνο προβλήματα και κινδύνους θα μπορούσε να δημιουργήσει στην Ελλάδα. Παρά ταύτα όμως, οι Έλληνες ως συνήθως, απέδειξαν τις λάθος επιλογές του στις κρίσιμα εθνικά ώρες.
    ‘’Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα ‘’
    –Από την σκύλα στη Χάρυβδη οι Έλληνες . Από τους Σαμαρά –Βενιζέλο στους Τσίπρα καΜένο εντελώς.
    *Στους χειρότερους διαπραγματευτές ο Αλέξης , στους πλέον αστοιχείωτους, (ακόμη γελάνε οι Αμερικάνοι και όλο το ‘’Νταβός’’) και στους πλέον ‘’ ευλύγιστους ’’ σφουγγοκωλάριους της πολιτικής πιάτσας.
    *Στους χειρότερους συκοφάντες ,ψεύτες, φοροφυγάδες και υβριστές ο ΚαΜένος εντελώς.
    Έρευνα της Νομικής Σχολής
    Χάρβαρντ: Στους χειρότερους διαπραγματευτές για το 2015 ο Αλέξης Τσίπρας
    Στην κορυφή της λίστας με τις χειρότερες διαπραγματεύσεις για το 2015 τοποθέτησε η Νομική Σχολή του Χάρβαρντ την τακτική που ακολούθησε ο Αλέξης Τσίπρας τον περασμένο χρόνο.«Καθώς προσέγγισε τους Ευρωπαίους πιστωτές το καλοκαίρι για ένα νέο πακέτο διάσωσης για την Ελλάδα ο Αλέξης Τσίπρας χρησιμοποίησε ένα μαχητικό τόνο που δεν είχε τόσο ευτυχή κατάληξη. Δυσαρεστημένος με τη συμφωνία που είχε στο τραπέζι ο Τσίπρας ζήτησε δημοψήφισμα. Μετά την απόρριψη της συμφωνίας από τους Έλληνες, η ελληνική οικονομία βυθίστηκε ακόμα περισσότερο και ο Τσίπρας και η ομάδα του υποχρεώθηκαν να αποδεχθούν ένα ακόμα χειρότερο πακέτο από την Ευρώπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η επιλογή της '''δημιουργικής ασάφειας', ως έλλειψη αντίληψης

    *Διαστρέβλωνε και υπονόμευε ο Αλέξης, μαζί με τους προδότες Σαμαρά και Τούρκογλου, κάθε προσπάθεια δανεισμού και κάθε προσπάθεια συγκρότησης της Κοινοτικής αλληλεγγύη που παρά ταύτα, τελικά επέτυχε να δημιουργήσει ο ΕΝΤΙΜΟΣ πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου με τους εργατικούς και αθόρυβους ‘’κηπουρούς του’’.
    *Σήμερα σαν..πρωθυπουργός, χωρίς στοιχειώδεις γνώσεις οικονομίας, χωρίς στοιχειώδη γνώση κάποιας ξένης γλώσσας, με το χαμόγελο της…Άντζελας ή και του πολυμαθούς ..Σάκυ, παίρνει ‘’πόζες’’ στις φωτογραφικές συναντήσεις , για το λαό που καρτερεί στην άκρη στο..ποτάμι και τρέχει στο τηλέφωνο να ρωτήσει…τι του είπαν?
    *Τι μπορεί να προσφέρει ένας ''αγράμματος'' ..μουγγός πρωθυπουργός , σε συζήτηση ανωτάτου οικονομικού και κοινωνικού επιπέδου και ενδιαφέροντος, όταν ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ τί του λένε?
    *Για ποια ''δημιουργική ασάφεια'' λόγω αγραμματοσύνης του Άλεξις , μιλούσε ο Βαρουφάκης, που βλέποντας τον γκρεμό και το ''salto mortale'' ..την έκανε έξυπνα και χαμηλότοκα?
    *Άλλα του λέγανε, του Άλεξις, άλλα καταλάβαινε, και στο τέλος σε άλλα συμφωνούσε , που νόμιζε ότι κατάλαβε.
    *Θέλει φιλοσοφία το γιατί , επί έξη μήνες ''βολοδέρναμε'' και σκουπίζαμε τα ..γραφεία των Ευρωπαίων ?
    *Τι εγκλήματα είναι αυτά που κάνουμε για παιδιά μας?
    * Πως καταντήσαμε, σαν άχρηστες γερασμένες και ξεδοντιάρες πόρνες, να βλέπουμε ΤΗΝ ‘’ΤΥΦΛΑ’’ του Αλέξη , του Πάνου και να καμαρώνουμε το ύφος(όχι το ήθος) του ..αδιάβροχου ακροδεξιού ασπρομάλλη.
    *Νομίζω, ότι ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ‘’πολιτική’’ σύνθεση δεν υπήρξε στην βουλή των Ελλήνων.
    *Ποιος άραγε θα …τολμήσει να μας πει τι ελπίζουμε, τι περιμένουμε εκτός από την ΑΥΤΟΜΟΥΤΖΑ ΜΑΣ?

    NBράχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση