GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε πλειστηριασμό καταστήματα της Hondos Παλλάς λόγω χρεών

Σε πλειστηριασμό οδηγούνται, το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου, καταστήματα και αποθήκη της εταιρείας προϊόντων περιποίησης Hondos Παλλά...


Σε πλειστηριασμό οδηγούνται, το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου, καταστήματα και αποθήκη της εταιρείας προϊόντων περιποίησης Hondos Παλλάς Πολυκαστήματα που βρίσκονται στην οδό Ιπποκράτους 3 στην Αθήνα στο Μέγαρο Παλλάδος, ιδιοκτησίας των Γιώργου Χόντου και Στέφανου Κωστούλα.

Η εταιρεία, που δεν σχετίζεται με την αλυσίδα καταστημάτων Hondos Center, οφείλει 1,68 εκατ. ευρώ στο Ενιαίο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης (ΕΤΕΑ) το οποίο αποτελεί τον επισπεύδοντα του πλειστηριασμού.
Διευκρινίζουμε ότι τα υπόλοιπα αδέρφια της οικογένειας Χόντου - των γνωστών πολυκαταστημάτων - έχουν χωρίσει τη δραστηριότητά τους στις άλλες εταιρείες που ελέγχουν.
Χαρακτηριστική είναι η γραπτή ανακοίνωση που είχαν εκδώσει το 2013, σημειώνοντας ότι "τα Hondos Center δεν έχουν την παραμικρή επιχειρηματική ή άλλη σχέση με την εταιρεία Hondos Palace Πολυκαταστήματα Α.Ε., εκτός βέβαια από το γεγονός ότι ο συγκεκριμένος οργανισμός έχει το δικαίωμα χρήσης του σήματος της αλυσίδας για τα τρία καταστήματα που ελέγχει".
Τι βγαίνει στο σφυρί
Στις 12 Οκτωβρίου θα εκπλειστηριαστούν οι εξής ιδιοκτησίες της πρώην Γεώργιος Χόντος Πολυκαταστήματα):

-ισόγειο κατάστημα 15,7 τ.μ. στη στοά του Μεγάρου Παλλάδος που έχει εκτιμηθεί προς 45 χιλιάδες ευρώ, με το τίμημα πρώτης προσφοράς να είναι περίπου 74 χιλιάδες ευρώ.

-υπόγειο κατάστημα 49,3 τ.μ. στο Μέγαρο Παλλάδος  με αξίας εκτίμησης 150 χιλιάδες ευρώ, με πρώτη προσφορά ύψους 120 χιλιάδες ευρώ.

-υπόγεια αποθήκη 21,2 τ.μ. στο ίδιο κτήριο που εκτιμάται προς 175 χιλιάδες ευρώ, με τιμή πρώτης εκκίνησης 140 χιλιάδες ευρώ.
Σύμφωνα με τον τελευταίο δημοσιευμένο ισολογισμό του 2013, που αφορά την 26η εταιρική χρήση, η Hondos Παλλάς πολυκαταστήματα, παρουσιάζει συνολικές υποχρεώσεις 77,5 εκατ. ευρώ, με την μερίδα του λέοντος, ποσό ύψους 24,3 εκατ. ευρώ να αφορά τους προμηθευτές.
πηγή: capital.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση