GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αφιερωμένο στη θεία της το νέο άλμπουμ της Lady Gaga

Λιγότερος από ένας μήνας έμεινε για να πάρουν στα χέρια τους οι θαυμαστές της Lady Gaga το νέο cd με τα καινούργια τραγούδια που θα έχε...


Λιγότερος από ένας μήνας έμεινε για να πάρουν στα χέρια τους οι θαυμαστές της Lady Gaga το νέο cd με τα καινούργια τραγούδια που θα έχει τίτλο Joanne. Έτσι η εκκεντρική ποπ σταρ είπε να «τσιγκλήσει» λίγο τους φανατικούς θαυμαστές της αποκαλύπτοντας τους τίτλους των τραγουδιών του νέου της άλμπουμ.
Επίσης, η πολυβραβευμένη τραγουδίστρια και πλέον και ηθοποιός ανακοίνωσε και τους συνεργάτες τής νέας της δουλειάς.
Έτσι ονόματα όπως της Φλόρενς Γουέλς και των Μπεκ και Μάρκ Ρόνσον, φιγουράρουν στην πέμπτη ολοκληρωμένη δουλειά της 30χρονης περσόνας. Το Joanne θα περιλαμβάνει έντεκα τραγούδια και τρία κομμάτια δώρο, ως μέρος της πολυτελούς έκδοσης.
Το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει στις 21 Οκτωβρίου και φέρει ως τίτλο το δεύτερο όνομα της Lady Gaga (Stefani Joanne Angelina Germanotta), που ήταν και το όνομα της θείας της, η οποία πέθανε σε ηλικία 19 χρόνων καθώς έπασχε από αυτοάνοσο νόσημα. Η τραγουδίστρια δεν γνώρισε ποτέ την αδελφή του πατέρα της, αλλά υποστηρίζει ότι πάντα νιώθει ένα ισχυρό δέσιμο μαζί της. Εξάλλου το ίδιο όνομα φέρει και το ιταλικό εστιατόριο της οικογένειας στη Νέα Υόρκη, που ονομάζεται «Joanne Trattoria».
Την ανακοίνωση των τίτλων των τραγουδιών του νέου της άλμπουμ η Lady Gaga την έκανε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση