GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

O Kαμμένος στους αστυνομικούς: Εμείς παλεύουμε και για σας, δεν θέλετε, καλό δρόμο

Αιχμές κατά της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων άφησε μέσω Twitter ο Πάνος Καμμένος. Συγκεκριμένα αναφερόμενος στο θέμα τ...


Αιχμές κατά της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων άφησε μέσω Twitter ο Πάνος Καμμένος. Συγκεκριμένα αναφερόμενος στο θέμα των περικοπών στα μισθολόγια των ενστόλων, ο υπουργός Άμυνας έγραψε:
«Προς ΠΟΑΣΥ. H ΝΔ-ΠΑΣΟΚ σας έκοψε το 60%, ο Γεωργιάδης σας λέει "ενστόλους", εμείς παλεύουμε στο ΥΠΕΘΑ και για εσάς, δεν θέλετε οκ καλό δρόμο».


1 σχόλιο

  1. ΑΠΟ ΜΑΝΙΑΤΗ ΔΙΚΑΣΤΗ ΘΑ ΤΗΝ ‘’ΒΡΕΙ’’ Ο καΜένος εντελώς
    =================================================
    Μετά τον Μανιάτη Νικολούδη, ένας άλλος Μανιάτης θα πάρει εκδίκηση τιμωρώντας τον συκοφάντη, ψεύτη, φοροφυγά
    ΓΙΑ ΣΚΕΨΟΥ Ο ΤΕΡΕΝΣ ΠΗΡΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΝΙΚΟΛΟΥΔΗ?
    ======================================
    Ποιοι και γιατί «έφαγαν» τον Παναγιώτη Νικολούδη
    ΓΙΑ ΣΚΕΨΟΥ! Ο ΤΕΡΕΝΣ ΠΗΡΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΝΙΚΟΛΟΥΔΗ?
    (…) Πέραν τούτου ωστόσο, το θέμα του Παναγιώτη Νικολούδη φαίνεται να αποτέλεσε σημείο τριβής μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και του Πάνου Καμμένου, καθώς ο δεύτερος σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες φέρεται να εξέφρασε αντιρρήσεις στη διατήρηση του υπουργού Επικρατείας για την καταπολέμηση της διαφθοράς, σε ένα αντικείμενο με το οποίο είχε ασχοληθεί τους τελευταίους μήνες της προηγούμενης διακυβέρνησης και ο Τέρενς Κουίκ.
    Εκπαραθύρωση του Παναγιώτη Νικολούδη
    Ως «βόμβα» και ως έκπληξη πρώτου μεγέθους χαρακτηρίζεται η απομάκρυνση -κατά άλλους εκπαραθύρωση- του Παναγιώτη Νικολούδη από το κυβερνητικό σχήμα και τη θέση του υπουργού αρμόδιου για θέματα Διαφθοράς.
    Ο πρώην εισαγγελέας και επικεφαλής για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος ήταν μια από τις προσωπικές επιλογές του Αλέξη Τσίπρα στην πρώτη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και είχε ως στόχο να σηματοδοτήσει τη μετωπική σύγκρουση με συμφέροντα, όσο ψηλά κι αν βρίσκονται αυτά.
    Είναι ενδεικτικό ότι ο Π. Νικολούδης, από τις πρώτες κιόλας επίσημες δηλώσεις, είχε βάλει τον πήχη πολύ ψηλά, αφήνοντας σαφείς αιχμές για τους χειρισμούς που έγιναν τα προηγούμενα χρόνια σε σοβαρές υποθέσεις οικονομικού εγκλήματος και αναδεικνύοντας τις ελλείψεις έμπειρου ελεγκτικού προσωπικού στις υπηρεσίες αιχμής.
    Ο ίδιος ανέλαβε, δε, και το νομοσχέδιο για το λαθρεμπόριο καπνικών προϊόντων, το οποίο μαζί με το αντίστοιχο νομοσχέδιο για το λαθρεμπόριο καυσίμων αποτέλεσαν βασικά στοιχεία της στρατηγικής της κυβέρνησης, προκειμένου να πείσει τους δανειστές για το ότι είναι δυνατόν να εξασφαλιστούν άμεσα έσοδα από τέτοιου είδους εγκληματικές δραστηριότητες.
    Το ότι κάτι στράβωσε άρχισε να φαίνεται στην τελική φάση της διαπραγμάτευσης με το «κουαρτέτο», όταν διέρρευσαν πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες οι δανειστές επιθυμούσαν την κατάργηση του υπουργείου κατά της Διαφθοράς, χωρίς ωστόσο να επιβεβαιωθούν κατά την υπογραφή της συμφωνίας.
    Άλλωστε, στο τελικό κείμενο δεν υπάρχει η παραμικρή υπόνοια ότι όντως το θέμα ήταν στην ατζέντα των δανειστών.
    Τα ερωτήματα που ανακύπτουν και θα πρέπει να απαντηθούν είναι γιατί είδε την πόρτα της εξόδου ο Π. Νικολούδης και μάλιστα χωρίς να έχει υπάρξει η παραμικρή ενημέρωση από το Μέγαρο Μαξίμου, όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές, αλλά και το ποιος εισηγήθηκε την απομάκρυνσή του.
    Κρίθηκε ανεπαρκής; Ήταν αναποτελεσματικός; Ενόχλησε κάποιους; Δεν ενόχλησε κάποιους;
    Η ουσία είναι ότι ο πρώην εισαγγελέας είδε μάλλον άκομψα την πόρτα της εξόδου, ενώ και το υπουργείο κατά της Διαφθοράς καταργήθηκε, με τις σχετικές αρμοδιότητες να περνάνε στο υπουργείο Δικαιοσύνης…

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση