GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Και ο Ηρακλής θέλει την… selfie του

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Του Βασίλη Μπουζιώτη Ότι στο Pantheon θα επαναληφθεί η δυνατή παράσταση «Ηρακλής, οι 12 άθλοι» που...


ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
Του Βασίλη Μπουζιώτη
Ότι στο Pantheon θα επαναληφθεί η δυνατή παράσταση «Ηρακλής, οι 12 άθλοι» που σκηνοθέτησε με έμπνευση και με μεράκι ο Απόλλωνας Παπαθεοχάρης με Ηρακλή τον Νίκο Κουρή στο... πρόδωσα πρώτος!
Τώρα επανακάμπτω [!] με την πρώτη selfie της δουλειάς στην οποία ποζάρουν ο Απόλλωνας, ο Νίκος και η σπουδαία κυρία του θεάτρου μας Ρούλα Πατεράκη! Ανυπομονώ να δω και τη νέα version της υπέροχης αυτής παράστασης!
Ο Ηρακλής οι 12 Άθλοι, είναι μια ζηλευτή υπερπαραγωγή για όλη την οικογένεια σε σύλληψη, σκηνοθεσία, σκηνικά και κοστούμια Απόλλωνα Παπαθεοχάρη και Ηρακλή το Νίκο Κουρή. Μια παράσταση που αναμένεται να καθηλώσει μικρούς και μεγάλους με τις εξαιρετικές ερμηνείες ενός πολυπληθούς θιάσου, και 12 εντυπωσιακά σκηνικά, όσοι και οι άθλοι του Ηρακλή.
Η παράσταση είχε ανέβει και πριν από δύο χρόνια σημειώνοντας τεράστια επιτυχία με τον Σάκη Ρουβά στο ρόλο του μυθικού ήρωα.  Το αρχικό κείμενο έγραψε ο ποιητής Στρατής Πασχάλης ενώ ο καθηγητής Γιάννης Λιγνάδης έκανε τη δραματουργική επεξεργασία. Τη σύνθεση των τραγουδιών υπογράφει ο Γιώργος Θεοφάνους, τους στίχους η Νίκη Παπαθεοχάρη, την επιμέλεια κίνησης έκανε η Αγγελική Στελλάτου, ενώ τις  χορογραφίες υπογράφει η ChaliJenning.
Φωνητική διδασκαλία Λία Βίσση.
Βοηθός σκηνοθέτη, Διεύθυνση σκηνής: Aναστασία Διαμαντοπούλου.
Έναρξη παραστάσεων το πρώτο δεκαπενθήμερο του Οκτώβρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση