GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΕΛΥΣΑΝ τον δημοσιογράφο από το Star...

Έληξε τη συνεργασία του με τον ανταποκριτή στις ΗΠΑ το Star, μετά το περιστατικό με τη μεταμφίεσή του για να παρακολουθήσει με τον Θάνο Δ...

Έληξε τη συνεργασία του με τον ανταποκριτή στις ΗΠΑ το Star, μετά το περιστατικό με τη μεταμφίεσή του για να παρακολουθήσει με τον Θάνο Δημάδη του Alpha, τον υπουργό Επικρατείας, Νίκο Παππά
Εκτός Star μένει ο δημοσιογράφος Δημήτρης Σουλτογιάννης μετά τη σύλληψή του από την αμερικάνικη αστυνομία στη Νέα Υόρκη και τις διαστάσεις που πήρε το επεισόδιο με τον υπουργό Επικρατείας, Νίκο Παππά.



Το μεσημέρι της Δευτέρας ο τηλεοπτικός σταθμός έληξε τη συνεργασία του με τον ανταποκριτή του στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ο ίδιος ο Δημήτρης Σουλτογιάννης πάντως διέψευσε τις πληροφορίες ότι συνελήφθη, κάνοντας λόγο για «απλή εξακρίβωση στοιχείων» και υποστηρίζοντας ότι η μόνη μεταμφίεσή του ήταν ένα… τζόκεϊ.

Έγραψε χαρακτηριστικά:

«Είναι τουλάχιστον αστεία τα δημοσιεύματα περί συλλήψεως μου στο Μανχάταν, απλά και μόνο επειδή έκανα αυτοβούλως το δημοσιογραφικό μου καθήκον. Στα πλαίσια της κάλυψης του ταξιδιού του Έλληνα πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στη Νέα Υόρκη, οι ανταποκριτές ενημερωθήκαμε για την -κατά δύο ημέρες νωρίτερα- άφιξη του υπουργού Eπικρατείας Νίκου Παππά.

Πράγματι βρεθήκαμε με τον συνάδελφο Θάνο Δημάδη από τον Alpha στο ξενοδοχείο που διαμένει για να πληροφορηθούμε την ατζέντα των δραστηριοτήτων του στη Νέα Υόρκη. Αυτό όπως φαίνεται ενόχλησε την προσωπική του φρουρά η οποία και κάλεσε τις μυστικές Υπηρεσίες των ΗΠΑ.

Έκαναν μια απλή εξακρίβωση στοιχείων. Φυσικά δεν υπήρξε καμία παρανομία και αφού εξακρίβωσαν ότι είμαι ένας νομοταγής Αμερικανός Πολίτης αποχώρησαν χωρίς να μας ενοχλήσουν. Δεν θα μπω στην διαδικασία να σχολιάσω τα περί μεταμφιέσεων και πλαστοπροσωπίας.

Αν ένα καπέλο τζόκεϊ και γυαλιά ηλίου θεωρούνται μεταμφίεση τότε και στις απόκριες έτσι θα κυκλοφορώ!! Είναι λυπηρό που βρέθηκαν συνάδελφοι να στείλουν τέτοια είδηση στην Ελλάδα εστιάζοντας στην δήθεν σύλληψη μου και όχι στο γεγονός ότι ο κ. Παππάς βρίσκεται εδώ και δύο ημέρες στο Μανχάταν με… »λευκή ατζέντα»… προφανώς η φωτογραφική μου μηχανή ενόχλησε περισσότερο!»


πηγή: Crash Online

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση