Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2016

  "Χολιγουντιανά" πλάνα από την άσκηση “Παρμενίων 2016” – ΒΙΝΤΕΟ


  Από τις 3 έως τις 7 Οκτωβρίου 2016 διεξήχθη η Εθνική διακλαδική άσκηση με την επωνυμία «Παρμενίων 2016», που διοργάνωσε η ΧΙΙ Μ/Κ ΜΠ.
  Στην άσκηση, εκτός από το ΓΕΕΘΑ, τα Γενικά Επιτελεία, τις Διοικήσεις των σχηματισμών και τις υφιστάμενες αυτών μονάδων συμμετείχαν και Φορείς του Πολιτικού Τομέα.
  Κύριοι σκοποί της άσκησης ήταν:
  Η εξέταση - αντιμετώπιση της δημιουργουμένης από τις διεθνείς εξελίξεις κατάστασης, στο εγγύς και ευρύτερο περιβάλλον της χώρας.
  Η εφαρμογή σχεδίων, καθώς και η εκπαίδευση των Επιτελείων και των Μονάδων στη διεξαγωγή διακλαδικών επιχειρήσεων.
  Η διαπίστωση του υψηλού επιπέδου της μαχητικής ικανότητας των Ενόπλων Δυνάμεων.
  Η προαγωγή της συνεργασίας και του συντονισμού μεταξύ των Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων και των φορέων του πολιτικού τομέα, στην μεγαλύτερη δυνατή έκταση που απαιτείται, κατά την εφαρμογή των εθνικών σχεδίων.
  Για την «Παρμενίων 2016» επισκέφθηκε τον Έβρο ο ΥΕΘΑ κ. Π. Καμμένος όπου και παρακολούθησε την τελική φάση της Τακτικής Άσκησης Μετά Στρατευμάτων (ΤΑΜΣ) στο Πεδίο Ασκήσεων «Αετός» στον νομό Έβρου.
  Επίσης το παρών έδωσαν ο Αρχηγός του ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος κ. Αποστολάκης Π.  και οι αρχηγοί όλων των γενικών επιτελείων.
  Το e-evros.gr  κατέγραψε όλα όσα πραγματοποιήθηκαν στην άσκηση με τη χρήση επίγειων, αλλά και εναέριων καμερών.
  Δείτε τα εντυπωσιακά πλάνα:
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  1 σχολια:

  Ανώνυμος είπε... 12 Οκτ 2016, 11:52:00 μ.μ.

  ΕΔΩ ΚΑΙ Ο ΟΜΠΑΜΑ ΣΑΣ ΣΤΑ ΛΈΕΙ --ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ βεβαία μην πάθετε τίποτα..σε 30 χρόνια θα στείλουν ανθρώπους στον ΑΡΗ .. ΠΟΙΟΣ ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ!!!

  ΕΔΏ Τα ΡΟΜΠΌΤ και τα Drone μπαίνουν στην παραγωγή, έτσι η εργασία αλλά και αυτοματοποιημένη παρέμβαση ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ αλλά και υπηρεσιών θα φέρνουν πολλές χαμένες θέσεις εργασίας...

  Αν δεν μπουν δασμοί σε πολυεθνικούς κολοσσούς η ανθρωπότητα ΤΕΛΕΙΏΝΕΙ , αυτό είναι το μέλλον σε 5-10 χρόνια... Δεν είναι θέμα νομίσματος , δεν είναι θέμα ανταγωνιστικότητας, δεν είναι θέμα επενδύσεων ..

  π.χ αν φτιάξω ένα εργοστάσιο ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ πλήρως αυτοματοποιημένο να βγάζει καρφίτσες τι να τους κάνω τους ΕΡΓΑΤΕΣ;;; θα έχω 3-4 άτομα ειδικευμένα και ΤΕΛΟΣ...

  Και βλέπω ακόμα ΜΈΣΑ στην βουλή και στης TV Συρμαλενιους, Γιακουματους, Κασιδιάρηδες,Καννέληδες, Αδωνιδες, Θεοδωράκηδες, Βενιζέλους ΚΑΙ SIA...Η χώρα είναι γεμάτη από ξένους μυστικούς πράκτορες και παλεύουν σαν κοράκια ποιος θα αρπάξει τα περισσότερα..

  Έχουν γραμμένους στα αρχίδια τους ΌΛΟ τον Ελληνικό ΛΑΟ, όλες της κυβέρνησης ΠΡΏΗΝ ΚΑΙ ΝΥΝ, όλες της εκλογές και όλα τα δημοψηφίσματα είμαστε οι πουτάνες τους.. οι δωσίλογοι που έχουν κυβερνήσει και κυβερνούν ΕΊΝΑΙ οι μονοί που περνούσαν και περνάνε ΚΑΛΆ μαζί με το παρακράτος τους....

  Τώρα του ακούμε και τους βλέπουμε καθαρά ΟΛΟΥΣ..μια τεχνική που δεν την έχουν ούτε οι USA και όσες ηλεκτρονικές ασπίδες να βάζουν για προστασία σπάνε ... Πριν λίγες ήμερες είχαμε (λοκάρει) ηλεκτρονικά τα όργανα ενός οπλισμένου Τούρκικου F-16 και το οδηγούσαμε καρφί μέσα στην πόλι της Σμύρνης ,αν δεν το αποδεσμεύαμε θα έπεφτε στο κέντρο της πόλις στην περιοχή Κόνακ ...είχαν χάσει τον μπούσουλα όλοι τους, ΝΑΤΟ-ΕΛΛΑΔΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ...

  Μπούτζουκας Τηλέμαχος

  Item Reviewed: "Χολιγουντιανά" πλάνα από την άσκηση “Παρμενίων 2016” – ΒΙΝΤΕΟ Rating: 5 Reviewed By: Press- gr