Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2016

    Έρχεται το 29ο Πανόραμα Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου


    To 29ο Πανόραμα Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου, πιστό εδώ και χρόνια στον ευρωπαϊκό κινηματογράφο, ετοιμάζεται να σηκώσει και πάλι την αυλαία του από τις 17 έως τις 27 Νοεμβρίου, στο «Τριανόν» και την «Ααβόρα», με αφιερώματα σε σημαντικούς Έλληνες και ξένους δημιουργούς, αβάν πρεμιέρ πολυαναμενόμενων ταινιών, εκδηλώσεις-έκπληξη, συζητήσεις, master-classes και προβολές μικρού μήκους ταινιών σπουδαστών κινηματογραφικών σχολών.
    «Η φετινή διοργάνωση υπόσχεται ένα ειδικό αφιέρωμα για τα 40 χρόνια της Πανελλήνιας Ένωσης Κριτικών Κινηματογράφου», ενημερώνει η πρώτη ανακοίνωση του Πανοράματος.
    Στο Διεθνές Διαγωνιστικό Τμήμα του Φεστιβάλ θα συμμετάσχουν 12 ευρωπαϊκές ταινίες που δεν έχουν αγοραστεί από Έλληνες διανομείς, ενώ τα βραβεία του Φεστιβάλ θα απονείμουν τρεις επιτροπές: της Διεθνούς Ομοσπονδίας Κριτικών Κινηματογράφου (FIPRESCI), της Πανελλήνιας Ένωσης Κριτικών Κινηματογράφου (ΠΕΚΚ), καθώς και των αναγνωστών του περιοδικού «Αθηνόραμα». Περισότερες πληροφορίες θα υπάρχουν σύντομα στον ιστότοπο του Πανοράματος.
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχολια:

    Item Reviewed: Έρχεται το 29ο Πανόραμα Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου Rating: 5 Reviewed By: Press- gr