GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η αποκάλυψη της Αλέξια για το τραγούδι "Τα κορίτσια ξενυχτάνε" 30 χρόνια μετά

Η τραγουδίστρια που αποθέωσε τη δεκαετία των '80s, προχώρησε σε μια αποκάλυψη για την επιτυχία "Τα Κορίτσια Ξενυχτάνε", π...


Η τραγουδίστρια που αποθέωσε τη δεκαετία των '80s, προχώρησε σε μια αποκάλυψη για την επιτυχία "Τα Κορίτσια Ξενυχτάνε", περίπου 30 χρόνια μετά την κυκλοφορία του.
Η Αλέξια, μιλώντας στην εφημερίδα "Αγορά", είπε: "Συναντώ κορίτσια και αγόρια που άκουγαν τα ποπ μου από τότε που ήταν παιδάκια και τώρα μεγάλωσαν. Πολλοί από αυτούς έχουν τη δική τους οικογένεια. Με συγκινεί το ότι είμαι μέρος των πιο τρυφερών αναμνήσεων τους! Θα σου πω το, εξής: σε όλα τα μέρη του κόσμου που έχω πάει μέχρι τώρα, από το Παρίσι μέχρι το Λος Αντζελες, το Λονδίνο, την Κύπρο, θα συναντήσω τουλάχιστον έναν που θα μου πει πως το “Τα κορίτσια ξενυχτάνε” ήταν ο πρώτος δίσκος του. Αυτό για εμένα είναι πολύ σπουδαίο, είναι διαβατήριο", σημειώνει και αποκαλύπτει πως γι αυτό τον δίσκο με το ομότιτλο κομμάτι, δεν πληρώθηκε ποτέ.
 "Δεν με πλήρωσαν ποτέ για αυτόν τον δίσκο. Και αυτό το λέω για πρώτη φορά. Από την BMG ναι, πήρα χρήματα. Από την Polygram όμως, ποτέ! Μάλιστα, μου έστειλαν πριν από χρόνια ότι τους χρωστάω 13 ευρώ" αναφέρει χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση