GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο τυφώνας Μάθιου απειλεί τις ΗΠΑ - Πάνω από 330 νεκροί στην Αϊτή – ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Ο τυφώνας Μάθιου, ο πρώτος που απειλεί να πλήξει άμεσα τις ΗΠΑ, μετά από δέκα και πλέον χρόνια πλησιάζει στη Φλόριντα, αφού κόστισε τη ζω...


Ο τυφώνας Μάθιου, ο πρώτος που απειλεί να πλήξει άμεσα τις ΗΠΑ, μετά από δέκα και πλέον χρόνια πλησιάζει στη Φλόριντα, αφού κόστισε τη ζωή τουλάχιστον 339 ανθρώπων στην Αϊτή στην καταστροφική βόρεια πορεία του, μέσω της Καραϊβικής.

Η ταχύτητα των ανέμων με την οποία ο τυφώνας πλησιάζει προς τις ακτές των ΗΠΑ στον Ατλαντικό φτάνει στα 215 χιλιόμετρα την ώρα, σύμφωνα με το αρμόδιο εθνικό κέντρο παρακολούθησης της πορείας του, ενώ παρά τη μείωση της έντασης των ανέμων του, η έντασή του παραμένει στην κατηγορία 4.

 

Οι επιστήμονες προσπαθούν να αναλύσουν την πορεία του και εκτιμούν ότι είτε θα κινηθεί προς το εσωτερικό των ΗΠΑ από τις ακτές της Φλόριντα είτε θα απομακρυνθεί προς τον Ατλαντικό ωκεανό, σήμερα το βράδυ.

Δείτε ΕΔΩ ζωντανά την εξέλιξη του φαινομένου.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση