GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η προσπάθεια της 36χρονης να δωροδοκήσει την τελωνειακό που την συνέλαβε στο "Ελευθέριος Βενιζέλος"

Με κάθε τρόπο προσπάθησε η Ελληνίδα με καταγωγή από τη Συρία να ξεφύγει από τα χέρια των τελωνειακών στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» όταν την ...


Με κάθε τρόπο προσπάθησε η Ελληνίδα με καταγωγή από τη Συρία να ξεφύγει από τα χέρια των τελωνειακών στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» όταν την εντόπισαν να μεταφέρει, το ποσό μαμούθ, των 2,2 εκατ. ευρώ.

Η 36χρονη όταν διαπίστωσε πως η τελωνιακή υπάλληλος ήταν αποφασισμένη να δεσμεύσει τα χρήματα προσπάθησε να την δωροδοκήσει λέγοντας της χαρακτηριστικά: «Να σου δώσω κάτι για να με αφήσεις ελεύθερη;».

Η υπάλληλος άμεσα όμως ενημέρωσε την αστυνομία που έφτασε στο σημείο και συνέλαβε την 36χρονη με την κατηγορία της απόπειρας δωροδοκίας. Σε ερωτήσεις αστυνομικών σχετικά με το ποσό που μετέφερε σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr η 36χρονη τους ανέφερε ότι είχε κληρονομήσει μεγάλη ακίνητη περιουσία στη Συρία όπου η ίδια προχώρησε στην πώληση της.

Δεσμεύτηκαν τα εκατομμύρια

Τα 2,2 εκατ. ευρώ δεσμεύτηκαν από το τελωνείο και τα χρήματα θα σταλούν στην επιτροπή ξεπλύματος βρώμικου χρήματος με την 36χρονη να πρέπει τώρα να δικαιολογήσει την προέλευση των χρημάτων.

Να υπενθυμίσουμε πως η 36χρονη, κάτοικος Δροσιάς, έφτασε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» με απευθείας πτήση από τη Μόσχα και εντοπίστηκε να μεταφέρει πάνω της, μέσα σε έναν κορσέ, 1,5 εκατ. ευρώ σε δεσμίδες των 500 ευρώ, και στις αποσκευές της 700.000 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση