Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2016

  ΕΡΓΟ ΣΠΙΡΤΖΗ! Προσέλαβαν μουσική επιμελήτρια στον ΟΑΣΑ με 3.900 ευρώ...

  Σε μία απίστευτη καταγγελία προέβησαν συνδικαλιστές του ΟΑΣΑ, υποστηρίζοντας ότι ο Οργανισμός προχώρησε στην πρόσληψη... μουσικής επιμελήτριας, αρμοδιότητα της οποίας είναι να ορίζει τη... μουσική που θα ακούγεται στα οχήματα.

  Όποιος έχει χρησιμοποιήσει τα ΜΜΜ, η μοναδική μουσική που μπορεί να ακούσει είναι τα... λαϊκά άσματα από το κινητό του οδηγού, οι κόρνες των αυτοκινήτων και οι διαμαρτυρίες των επιβατών. Μουσική και δη με... επιμέλεια, δεν έχει παρατηρηθεί.

  Οι συνδικαλιστές του Οργανισμού, που υπάγεται στο υπουργείο Μεταφορών υπό τον Χρ. Σπίρτζη,  προχώρησαν στην καταγγελία μιλώντας στο δελτίο του Alpha. Αποκάλυψαν δε ότι η συμφωνία αφορά το ποσό των 3.900 και ισχύει μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου.

  Επίσης, η επιμελήτρια μουσικής, ανέλαβε και το σχεδιασμό προγραμμάτων μουσικών εκδηλώσεων σε χώρους του Μετρό, καθώς και την προετοιμασία της δράσης «Μουσικό Λεωφορείο στον αστικό χώρο».
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  1 σχολια:

  Ανώνυμος είπε... 19 Οκτ 2016, 11:01:00 μ.μ.

  Συκοφάντες μιλούν για πρόσληψη και τα χάπατα έτσι θα το αναπαράγουν. Μία δουλειά είναι, μ' ένα τομολόγιο, για να πάψετε ν' ακούτε τα λαϊκά άσματα από τα κινητά των οδηγών. Ούτε αυτό σας αρέσει! Υποκριτές!!!

  Item Reviewed: ΕΡΓΟ ΣΠΙΡΤΖΗ! Προσέλαβαν μουσική επιμελήτρια στον ΟΑΣΑ με 3.900 ευρώ... Rating: 5 Reviewed By: Press- gr